Den vigtigste nørd-tingest?

Den vigtigste nørd-tingest?

Mange hjem i de rigere lande indeholder efterhånden små parker af teknologiske dippedutter og tingester. Farvelaserprinter, trådløse routere, computere i forskellig slags, spilkonsoller, avancerede mus og tastaturer, diverse digitale kameraer, fladskærme, dvd-optagere, hjemmebiografsystemer og jeg skal give dig. Personligt er jeg ikke i tvivl: en af de ting jeg sætter størst pris på er bevægeligheden.

Det kommer blandt andet til udtryk, når jeg smiler til min trådløse router. Den har godt nok gjort livet nemmere for hele familien, når mail, kalender og surf skal overstås i en fart. Det er slut med at tænde den computer, som var forbundet til den gamle router – vel at mærke forbundet med en ækelt og meget lidt pænt netværkskabel. I dag er det anderledes. I dag springer vi på og af nettet i et snuptag takket være trådløst internet samt små, bærbare computere. Livet er blevet nemmere. Når det er sagt, ville jeg heller ikke undvære min smartphone. Den bringer mig mange bekvemme informationer og muligheder.

Hvordan er det for dig? Har du en teknisk tingest som du helst ikke ville være foruden? Ville dit liv blive markant forringet, hvis du skulle undvære en eller anden form for teknologisk dimsedut, som du i dag besidder? Deltag i en forkælet snak. Fortæl os om dit favoritprodukt herunder.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.