Den tyndeste smartphone

Den tyndeste smartphone

iPhone og Samsung er nogle af de helt store aktører, når det handler om smartphones i disse dage. HTC, LG og Nokia forsøger at hægte sig på, men umiddelbart er det altså Samsung og Apple iPhone, der er de to konger i tiden. En lilleput forsøger at opnå berømmelse. Det er den bitte Kazam, som Nettips tidligere har skrevet om. Kazam udmærker sig ved en et års skærmgaranti, og nu er Kazam ude med en ny berømmelse: de lancerer snart verdens tyndeste smartphone.

Den tyndeste smartphone udkommer til januar og får navnet Kazam Tornado 348. Denne tyndeste smartphone er på blot 5,15 mm i tykkelsen, altså blot en halv centimeter. Trods denne beskedne størrelse er der stadig pænt med hestekræfter gemt indeni. En ottekernes processor samt AMOLED skærm gør den til et interesant valg for folk, som gerne vil være en smule med på beatet, men som bremser lidt i forhold til de store brands på smartphone markedet.

Prismæssigt er Kazam Tornado 348 særdeles interessant, idet den er langt billigere end konkurrenterne. Den vejledende pris ligger på cirka 2.600 kroner, og hvis man sammenligner iPhone 6 Plus til omkring 6.000 kroner, skal der ikke megen hovedregning til at fastslå, at europæiske Kazam er noget billigere end amerikanske Apple. Tornado 348 kommer i en sort og i en hvid udgave, og man kan forudbestille den tyndeste smartphone via Kazams Facebook side.

Hvad siger du? Er du til de dyre herrer på markedet, eller kunne du fristes til at købe denne prisbillige smartphone som alternativ de for eksempel kinesiske Huawei?

https://www.facebook.com/kazamdanmark

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.