Den bedste vejr app

Den bedste vejr app

Alle taler om det, men ingen gør noget ved det. Citat: Mark Twain. Det er naturligvis vejret det handler om og efter at smartphones er begyndt at kontrollere vores liv, forsøgte jeg at finde den bedste vejr app til min Android smartphone. Igennem tiden har jeg forsøgt mig med forskellige vejr apps. Det startede naturligvis i sin tid med en vejr app fra DMI, men hurtigt fandt jeg ud af, at den ikke var helt så fin, som jeg forventede. Underlige opdateringer og pludselige nedbrud i den fikse vejr app gjorde, at jeg afinstallerede den. Så forsøgte jeg mig med en vejr app, der hedder Accu Weather, og den var jeg da også lidt glad for, men afinstallerede den, fordi jeg mente, at den ikke var præcis nok med hensyn til vejret i Svendborg. Jeg måtte finde en anden.

Her fandt jeg ud af, at norske Yr faktisk er rigtig god. Her er der tale om en ganske simpel vejr app, hvor du selv bestemmer hvilke favoritbyer du ønsker vejrudsigten for. Yr er en vældig simpel app, der viser dig dagens vejr med nedbør og vindhastighed, og hvis du vender telefonen til vandret, får du en time for time information om vejret de kommende timer. Jeg har været meget glad for Yr, og jeg synes at meteorologerne fra Norge har været gode til at forudsige vejret. Men som det ofte er, trængte jeg til fornyelse, så jeg installerede en vejr app, jeg ikke kendte.

Den bedste vejr app til dato

Den nye vejr app hedder 1Weather og er udviklet af OneLouder. Den fylder lige omkring 8 MB, men så får du også en vejr app med nydelige animationer på skærmen. Denne dag, hvor disse linjer skrives, er det noget gråt udenfor med vand på terrassebordet. 1Weather fortæller mig ganske rigtigt at det er regnvejr, og at der er 60 procent risiko for nedbør den næste time. Og det fortæller den mig på dansk. Desuden får jeg info om info om tryk, UV-stråler og meget andet. Ved at swipe på skærmen kan du for eksempel vælge Hver time, detaljeret visning samt en udvidet visning, hvor den viser risikoen i procent for nedbør de kommende dage.

1Weather viser desuden vejret for morgen, middag, aften og nat, og den grafiske fremstilling via kurver og diagrammer gør den ganske nydelig at tage i brug. 1Weather er en vejr app, som jeg varmt anbefaler dig at prøve. Under indstillingerne kan du vælge at tænde eller slukke for alvorlige vejrinformationer og så kan du også skifte en masse andet vejrlir. Jeg synes for eksempel at kortfunktionen er ret cool, hvor via en animation kan se hvordan de tunge regnskyer bevæger sig henover Sydfyn eller det sted, som du har valgt som favoritby. Frem med paraplyen! Endelig skal denne vejr app fremhæves for at indeholde 5 forskellige widgets til din skærm.

1Weather er gratis, hvis du kan leve med reklamer. Uden annoncer i bunden koster denne vejr app 2 dollars.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.handmark.expressweather&hl=da

Læs også

1 Comment

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.