Del billeder med vennerne

Del billeder med vennerne

Vi, der er på Facebook, har ikke problemer med at dele billeder med hinanden. Døgnet rundt lægges der billeder på Facebook i stor, stor stil, og det kunne være interessant at vide, hvor mange bytes, der er optaget på Facebook af digitale fotos. Men de som ikke er på Facebook kan dele med hinanden på andre måder. Instagram skal naturligvis nævnes i denne sammenhæng, og det gratis billedprogram Picasa giver dig mulighed for at oprette gratis billedalbummer, som ligger ude i skyen. Dermed er det nemt at dele billederne med venner og familie. Forleden dag faldt jeg over et nyt tip via Ghacks, som fortalte om en for mig ny extension til Firefox. Denne extension hedder Show me.

Det er egentlig ret simpelt: du installerer Show me, og genstarter din Firefox. Hurtigt opdager du en ny værktøjslinje i Firefox, og når den første irritation er stilnet af, er du klar til at afprøve Show me. Prøv at surfe ind på et site, hvor du finder nogle billeder, som du vil dele med vennerne. Højreklik på et billede og vælg Show me more – Save to recording. Et lille popupvindue nede ved uret på proceslinjen fortæller nu, at billedet er gemt. Dette kan du altså fortsætte med i lang tid, og når du en gang imellem vil se disse billeder, klikker du på knappen X recorded (hvor X = antal billeder) på værktøjslinjen. I menuen vælger du Show recorded items.

Herefter toner en hjemmeside frem med alle dine billeder. Det er faktisk din egen personlige hjemmeside med billederne, og du kan naturligvis tilføje og fjerne billeder fra siden. Når du senere vil dele siden med vennerne, klikker du på knappen Create Link to share. Afslutningsvis skal det siges at denne extension ikke er blevet opdateret i halvandet år, så vær beredt på gammeldags betjening. Og så skal jeg sige at trods den gode ide, er Show me netop afinstalleret fra min Firefox. Jeg afskyr alt for mange værktøjslinjer

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/show-me-more/

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.