De uskrevne regler

De uskrevne regler

Det kan jo ikke handle om it hver dag – nogen ville anklage os for at være nørder – så denne notits trager udgangspunkt i det liv, som vi hver især går og udlever til dagligt. Det skal handle om livets små, uskrevne regler, altså de regler, der hverken står i de ti bud eller den danske grundlov. Du finder dem heller ikke på Retsinfo.dk, som ellers har tekster nok. Nettips har udpeget en række uskrevne regler, som vi gerne hører dine kommentarer til.

Bussemanden
Hvis du snakker med hr. X eller fru Y, og du bemærker at han/hun har en bussemand siddende ganske synligt ved næsens område, bør du overveje at fortælle vedkommende det. Det er så pinligt at rende rundt med en bussemand og så være den eneste, som ikke er klar over det.

Som brødre vi dele
Du kender sikkert udmærket til at dele værelse eller lejlighed med andre. Her er det en uskik, hvis man begynder at rapse og tage det sidste af den andens tandpasta, mysli eller ost. Det kunne jo være at din bomakker pludselig har brug for mysli, og så er det surt, hvis du har taget det sidste.

Chips og dåsestøj
Hvis du sidder med en pose uåbnet chips eller en uåbnet dåsecola, gør du dig selv og en masse andre en stor tjenseste, hvis du åbner skidtet i en fart. Mange forsøger at åbne en pose chips forsigtigt, hvilket blot medfører at støjen varer endnu længere. Åbn skidtet i en fart!

Telefonsamtale
Hvis du elsker at snakke i telefon, så husk på at samtalen ganske sikkert kun er interessant for dig og personen i den anden ende. Tal sagte og undlad at råbe ind i telefonen, så alle andre omkring dig ikke kan undgå at høre med.

Det sidste toiletpapir
Skulle du sidde på tønden og bruge det sidste toiletpapir, så husk at tænke på den næste, som sætter sig på brættet. Find en ekstra toiletrulle og gør den klar, inden du påtager dig næste opgave. Det er vanvittigt ubehageligt og særdeles generende at finde ud af, at der ikke er mere toiletpapir, når skaden er sket.

Du finder flere uskrevne regler hos Full Punch

{fcomment}

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.