De bedste Firefox extensions

De bedste Firefox extensions

Vores virtuelle venner hos Lifehacker præsenterer 2009s bedste extensions og temaer til Firefox. Ved at klikke på nedenstående link sendes du direkte hen til Lifehacker, hvor du i øvrigt nemt og hurtigt klikker dig videre til det guf, der måtte have din interesse. Nettips foretager en løs opsamling på nogle af disse extensions og temaer til Firefox.

All-Glass Firefox gør det muligt at skabe et gennemsigtigt look I din Firefox. Du vil opleve en Vista eller Windows 7 brugerflade. Hvis du altså ønsker det.
Vacuum Places Improved er en extension, som skulle gøre din surftur endnu hurtigere. Nettips har ikke afprøvet den, men hører gerne om dine erfaringer med denne extension.
Gmail Redesigned 3.0 er en extension, som frisker din Gmail endnu mere op. Googles uundværlige mailsystem får pludselig lidt ekstra kulører.

Dislike-knappen er en lille ekstra opfindelse, som en programmører sammensatte, da han blev træt af at Facebook kunne lægger op til positive tilkendegivelser. Med Dislike kan du nu aflevere en “synes ikke om” til vennernes status og andre udskejelser.
Gui:config er en extension, som hjælper dig med at indstille Firefox. Hermed slipper du i mange tilfælde for den lidt nørdede about:config-menu.
Omnibar forsøger at gøre din Firefox til en Chrome-browser. Nu virker adressefeltet nemlig også som inputsted for diverse søgninger i Google.

Faktisk er der lagt op til en god times læsning og nyttig viden på Lifehackers artikel om de bedste extensions til Firefox.

www.lifehacker.com/5433177/

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.