De bedste Android apps og spil i 2011

De bedste Android apps og spil i 2011

Er du på jagt efter de bedste Android apps? Webmagasinet TechCrunch serverer en top 30 for årets bedste Android apps og spil i 2011. Denne liste er jo nok kun interessant for os Android fanboys, så eventuelle iPhonister, Windows Phonere og Blackberryer må kigge den anden vej. Listen med de bedste Android apps ser spændende ud, og Nettips skal ikke røbe alt indholdet på vores breddegrader. I stedet opfordrer vi læsere til at besøge TechCrunchs hjemmeside og læse videre dér. Vi bringer lige top 5 med de bedste Android apps.

  1. Any.Do. En app der er opfundet af Mr. Google (Eric Schmidt), og som skulle være fremragende som en slags to-do-manager. Hold styr på dine opgaver og hvad du bør foretage dig i morgen. Måske.
  2. Lightbox. En foto-app, der sætter skik på alle dine fotos med tidlinjer og den slags.
  3. Amazon MP3. Ret uinteressant for ikke-Amazon-kunder. Lidt misundelse kan der dog lyde herfra, idet app’en giver adgang til over 20 millioner sange. Mod betaling naturligvis.
  4. AirDroid. Den fortæller Nettips noget mere om en af dagene…
  5. Swiftkey X. Et labert tastatur der varmt anbefales – også fra denne pen.

Personligt skal jeg lige have kastet et blik på 1’eren, som jeg ikke kendte. Før nu… Hvem ville ligge i top tre, hvis du skulle kåre de bedste Android apps?

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.