Dating for businessfolk

Dating for businessfolk

Så er der godt nyt til de såkaldte businessfolk, som leder efter den eneste ene med lys, lygte og internet. Ved et tilfælde faldt jeg over en reklame på LinkedIn, hvor man via Elitedaters kunne “møde singlekvinder. Bliv medlem af Elitedaters i dag!” Jeg går ud fra at kvindelige profiler hos LinkedIn får næsten samme tekst, blot med udskiftning af ordet singlekvinder til singlemænner. Eller noget i den stil.

Men jeg måtte naturligvis ind på Elitedaters og kigge. Ikke fordi jeg er single eller fordi jeg er ude efter den eneste ene. Hende har jeg fundet. Og er gift med. Og er glad for. Nej, det var mere den it-mæssige nysgerrighed samt en holdningsmæssig undren, der fristede mig ind til Elitedaters. Elite og elitært får ofte en skinger tone, synes jeg.

Tidligere har jeg anbefalet truckerdating og farmerdating til enlige borgere. Der var også en dating site for smukke mennesker en gang, men jeg ved ikke om den slags eksisterer endnu. Og nu er det den danske elite inden for business, der skal hjælpes til at finde en kæreste. Egentlig troede jeg at dygtige businessfolk havde let ved alting. Det er der i al fald nogen, som er gode til at vise.

Interesseret i økologi

Nå, Elitedaters har en række spændende profiler, og der er ingen tvivl om at det er den danske elite. På en af siderne skriver de for eksempel, at 80 procent er bosat omkring de større danske byer. Altså ingen bonderøve imellem. Flertallet er ikke-rygere og de dyrker motion flere gange ugentligt. Ikke nok med det er eliten – det er også indbegrebet af sundhed. Min fordom gik egentlig på at businessfolk er så stressede, at de spiser usundt på restauranter, drikker alt for meget kaffe og dropper motionen, fordi de ikke har tid.

Elitedaters skriver desuden at medlemmerne læser nyheder på statsejede tv- og netkanaler, hvilket helt sikkert understreger, at de da bestemt ikke læser lokale nyheder, hvor stjålne knallerter og FOF nyt er en del af virkeligheden. Desuden er de typiske profiler meget interesseret i økologi, æstetik og kvalitet. Jo, det skriver de altså hos Elitedaters. Økologi kan jeg forholde mig til, men æstetik og kvalitet!

Nå, men nu er tippet om Elitedaters altså givet videre til dig, hvis du leder efter en businessmand eller businesskvinde med skarpe og spidse albuer. Dating på nettet er populært som aldrig før, og det er da rart at man kan kategorisere folket, så man ikke unødigt skal blande sig med befolkningsgrupper, som ligger over eller under ens eget niveau. Puhadada!

https://dk.elitedaters.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.