Dansk web-ide med stor succes

Dansk web-ide med stor succes

For et stykke tid siden blev Nettips en såkaldt affiliate partner med den danske web-idé 123Hjemmeside. Bag ideen står brødrene Morten og Jakob Elk, og de havde den gode plan at gøre det nemt for danskerne at oprette deres egne websites. Det sker igennem et brugervenligt website-system, hvor det ikke kræver nogen videregående uddannelse for at oprette egen hjemmeside. Målgruppen er da også private danskere og måske små virksomheder, der ønsker et visitkort på internettet. Det hele styres fra kontoret i København, og nu ser det ud til at firmaet også skal til at etablere kontorer andre steder i Europa. Der er nemlig stor succes bag ideen.

I 2011 kunne virksomheden fremvise et flot regnskab med en samlet omsætning på over 27 millioner kroner. Det er udtryk for en vækst på 13 procent i forhold til 2010. Fremgangen skyldes at 123Hjemmeside har fundet europæiske markeder, hvor kundepotentialet har været godt, solidt og stort. Dette inkluderer lande som England, Sverige, Norge, Finland, Holland, Frankrig, Spanien og Italien. Her i 2012 fortsætter firmaet ufortrødent med etablering i lande som Schweiz, Belgien, Tyskland og Østrig.

Kunderne er først og fremmest private internetbrugere, som sammensætter en hjemmeside, der i grove træk handler om familie, hobby og kæledyr. Andre bruger løsningen som en slags personlig markedsføring, hvor folk fx lægger deres CV online.

– Vi giver vores kunder et enkelt og billigt redskab til at skabe en hjemmeside, der sparer dem for en masse bøvl. Og det er et produkt, som kunder i en lang række lande er villige til at betale for, siger Morten Elk.

Interesseret i at tjekke den danske succes ud?

http://www.123hjemmeside.dk/pages/Partner.aspx?partnerkey=dknettips

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.