Dansk vejledning til Dropbox

Dansk vejledning til Dropbox

Overvejer du at begynde at bruge Dropbox? Så savner du måske en dansk vejledning til Dropbox? Det følgende er ment som en vejledning i at komme i gang med at anvende Dropbox.

Da mange danske brugere er i tvivl om hvordan det foregår, skal jeg forsøge at give en dansk vejledning til Dropbox, som forhåbentlig hjælper dig videre med dette gode online lager, som er virkelig nyttigt i mange sammenhænge.

Først og fremmest skal du installere Dropbox. Hvis du anvender dette link, får du 500 MB ekstra plads.
Nu skal du oprette en konto hos Dropbox, hvilket er helt gratis. Angiv navn, din mailadresse samt et password, som du selv skal finde på. Accepter betingelserne og klik på knappen Create Account

Herefter kommer du til en ny side, hvor du samtidig vil opleve, at et program automatisk hentes ned til din computer. Her skal du, når programmet er downloadet, installere Dropbox på din harddisk. Efter få sekunder vil Dropbox være installeret på din computer.

Dette betyder også at du nu har fået en ny mappe på din computer. Denne mappe ligger formentlig i din bruger-profil på en Windowsmaskine, men der er forskel fra computer til computer, afhængig af styresystem.

Gem filer og mapper i Dropbox

Når du har fundet mappen, gælder det såmænd blot om at gemme dine ting i denne mappe. Du kan naturligvis oprette mapper i din Dropbox og dermed skabe bedre overblik over de filer du opbevarer i din Dropbox. Når du efterfølgende gemmer ting og sager i din Dropbox, vil der automatisk blive lagt en version op i skyen, altså en slags online lagerplads, hvor du kan gemme dine filer og mapper. Fidusen er at du altså altid vil have adgang til dine filer og mapper, så længe du blot har adgang til internettet. Du logger ganske enkelt ind på Dropbox.com og får mulighed for at hente dine filer oppe fra skyen.

Hvis du råder over flere computere, er Dropbox så smart indrettet, at hvis du henter Dropbox programmet til disse computere og logger ind på din konto, vil dine filer og mapper blive synkroniseret computerne imellem. Dette er en funktion, som jeg er mere end glad for, idet jeg dermed altid har opdaterede filer ved min side, uanset hvilken af mine computere jeg sidder ved.

Hvis du på et tidspunkt ønsker at dele en mappe med andre, skal du blot højreklikke på mappen og vælge Dropbox. Herefter klikker du på Share this folder. Nu skriver du emailadressen på den eller de personer du ønsker at dele mappen med, og dermed får de adgang til indholdet i mappen. Hvis du skal dele noget med folk, som ikke har en Dropbox-konto, skal du bruge muligheden Share link.

Du har adgang til Dropbox på computere, tablets og smartphones. Der er gratis 2 GB plads plus de eventuelt 500 MB, du får hvis du anvender ovenstående link. Derefter kan du tilkøbe mere plads. Priser står på hjemmesiden. Læg mærke til at du kan tjene mere plads ved at dele med din Facebook eller ved at invitere folk via et referral link (som jeg gjorde ovenfor). Jeg håber at denne vejledning på dansk til Dropbox hjalp dig en smule videre 🙂

www.dropbox.com

Læs også

71 Comments

  1. Allan Bojsen

   Hej Birgit
   Det er ret svært at sige. Hvis det bliver ved med at drille med den adresse som du anvender, kan du forsøge at oprette en ny adresse hos for eksempel Gmail eller Hotmail, og så bruge denne adresse ved oprettelse af Dropbox. Held og lykke.

   Reply
 1. Bjarne W. Andresen

  Måske et lidt finurligt spørgsmål, men jeg har to computere med dropbox, som naturligvis synkroniserer med hinanden. Den ene har en større harddisk end den anden. Hvad sker der, hvis jeg i den enes dropbox-folder lægger mere, end der kan være på den andens harddisk? Vil den anden computer så fryse, vil jeg ikke have adgang til de senest tilføjede filer, vil jeg have almindelig adgang dog med den forsinkelse det tager at hente filer hver gang?

  På forhånd tak

  Bjarne

  Reply
 2. Hans

  Jeg tør næsten godt vædde en othellolagkage på, at filerne ganske enkelt ikke bliver overført på grund af pladsmangel. Det er dog tilrådeligt at harddisken i en computere har så meget plads, så man snildt kan gemme filer og mapper dér, uden at der opstår pladsmangel. Hvis en harddisk begynder at være 100% fyldt, vil en langsommere oplevelse være konsekvensen.

  Reply
 3. Bjarne W. Andresen

  Tak. Min Dropbox på den “lille” maskine indeholder nu bare en del af den “store” dropbox. Jeg vil prøve at løse det ved at indsætte et memorycard og lægge dropboxen der.

  Reply
 4. Gitte

  Hjælp! Jeg opdager at dropbox er for lille til mine billeder. Har lagt nogen i, men ønsker ikke at opgradere. Nu er mit ? Hvordan jeg får mine billeder retur til min computer? Gitte

  Reply
 5. Allan Bojsen

  Hej Gitte. Det allernemmeste er hvis du installerer det lille Dropbox program, som kan downloades fra Dropbox’ hjemmeside. Når programmet er installeret og du er logget ind i programmet, vil samtlige ting i Dropbox hentes ned til din computers harddisk. Dermed har du mulighed for at downloade og evt. lægge billederne over i en anden mappe, så de ikke fylder så meget i Dropbox.

  Reply
 6. Anja

  Jeg har inviteret en ven til at bruge dropbox. Han var lige hurtig nok, så han slettede den mail (troede det var junk). Efter jeg har talt med ham, vil han gerne have jeg sender en ny mail. Probelemet er at jeg ikke kan få lov til at sende den igen. Får en besked lignende dette: “…. er allerede inviteret” Hvordan takler man lige det?? 🙂

  På forhånd tak for hjælpen 🙂

  Reply
  1. Allan Bojsen

   Hej Anja,
   Inde i din Dropbox har du mulighed for at finde et link, som du kan sende til din ven. Når han klikker på DIT link, vil både han og du få bonusplads 🙂

   Reply
  1. Anja

   Hej Allan

   Tak fordi du har brugt tid på at svare mig. Men bruger jeg linket som du henviser til får jeg stadig beskeden “xxx@xx.dk er allerede inviteret”? Mvh Anja

   Reply
   1. Allan Bojsen

    Pokkers. Så ved jeg ikke helt hvad I kan stille op. Du vil muligvis kunne finde et punkt i din Dropbox administration, hvor du har et overblik over de invitationer, du har sendt. Tjek lige efter om der ikke er et punkt, der hedder noget i retning af “Resend invitation” (der er muligvis et punkt, som kaldes “Pending invites”.

    Reply
 7. Michael Andersen

  Hej Allan,

  Jeg har lige brug for en erfaren hånd at holde lidt i:

  Jeg har for ca. 2 år siden opsat min Dropbox til at synkronisere mellem min Imac og min Macbook Air ud fra anvisningerne her: http://imacguide.dk/tips-og-tricks/dropbox-fuldblods-synkronisering-og-backupsystem-i-skyen/2/ – og i tidligere artikler i samme serie på Imacguide.
  Det har fungeret fint – men nu har jeg lagt en stor mængde data fra en ekstern harddisk direkte op i Dropboxen i skyen. Det har så betydet, at harddisken på min Airbook er blevet fyldt helt op (der er kun 256 GB plads).
  Jeg har googlet lidt rundt, og kan jo – nu – se, at synkroniseringen under alle omstændigheder vil ske mellem mine maskiner, blot ved at bruge Dropbox “almindeligt”, hvis jeg altså lægger min mappestruktur direkte ind under Dropbox-mappen i Finder (jeg går ud fra, at Finder og Stifinder fungerer på samme måde). Jeg har også læst om selektiv synkronisering.
  Dette betyder vel egentligt, at min hidtidige opsætning (lavet efter ovenstående link) har været overflødig – mapperne ville som udgangspunkt være blevet synkroniseret alligevel?
  To yderligere spørgsmål – jeg skal jo have frigjort noget plads på min Airbook:
  Vil det mest hensigtsmæssige være, at jeg tager en ekstern backup af alle mine filer (for en sikkerheds skyld), lukker Dropbox-programmet på begge computere, sletter mine symbolske links, flytter min mappestruktur fra fx Imac’en over under Dropboxmappen, åbner Dropbox-programmet på Imac’en igen, lader computeren synkronisere med Dropbox, fjerner mine symbolske links på Airbooken og herefter lader den synkronisere med Dropbox?
  Og så lige et i den helt dumme afdeling: Er det korrekt forstået, jvf. synkroniseringen, at filerne ved “helt normalt Dropbox-brug” ligger fysisk på begge computere (samt selvfølgelig i Dropbox i skyen) – så jeg altså kan arbejde med en given fil, også uden internetforbindelse? Jeg er klar over, at dette virkelig er et nybegynderspørgsmål (selvom jeg har brugt Dropbox i 2 år), men det var jo derfor jeg oprindelig lavede opsætningen efter Imacguidens “opskrift”.
  Blot for fuldstændighedens skyld: jeg har 2TB plads i Dropbox, så pladsmangel er ikke et tema ifht mine to nuværende computere.
  På forhånd tak
  Michael

  Reply
  1. Allan Bojsen

   Hej Michael
   Jeg kan godt se at du er pænt udfordret. Jeg tillader mig at lægge dine gode spørgsmål ind i vort forum, hvor dygtige folk sidder.
   Herved håber jeg at de er mere skarpe til at besvare din henvendelse, end jeg er.
   Tag dog imod mine følgende betragtninger:
   Grundlæggende bestemmer man selv hvad der skal synkroniseres fra apparat til apparat til sky. Jeg mener at kunne huske at du i dit Dropbox program selv kan bestemme hvilke mapper der skal synkroniseres til sky og vice verca (jeg bruger ikke længere Dropbox i fuldt vigør, men er hoppet over til Googles Drev).

   Ved at angive hvilke mapper, der skal synkroniseres, vil du i høj grad have styr over hvad der sker på hvilke apparater. Jeg kan godt se at en 256 GB hurtigt får ben at gå på, hvis den skal synkroniseres op imod en sky, der er pænt fyldt op.

   Og ja: du skal betragte Dropbox mappen på dine apparater som lokale mapper, hvilket vil sige at du kan arbejde med filer og mapper, også når du er offline.

   Men hold lige øje med vort forum, hvor jeg lægger linket til dette indlæg op.

   Reply
   1. Steffen

    Hej Allan

    Jeg har om muligt et spørgsmål, som er endnu mere nybegynder end Michael’s (efter min standard komplicerede spørgsmål). Jeg har købt adgang til dropbox for at kunne have en back-up af primært mine billeder, da jeg rejser rundt. Men min computer er ligesom Michael’s blevet fyldt op, og jeg blev egentlig overrasket, da jeg ikke troede, at mine billeder også blev gemt på min computer (dropbox for dummies). Hvoromend alting er, vil jeg gerne vide om jeg på nogen måde kan have min filer i skyen UDEN, at de optager pladsen på min computer, så det udelukkende fungerer som et opmagasineringssystem indtil jeg engang kommer hjem?

    // Steffen

    Reply
    1. Allan Bojsen

     Hej Steffen. Det nemmeste må være at du installerer Dropbox-programmet til din computer. Herefter må du ind og fortælle, at din billed-mapper IKKE skal synkroniseres. Alternativt kan du overveje at have dine billeder liggende andetsteds, fx hos Google. På den måde kan du holde visse ting adskilt.

     Reply
 8. Allan F

  Jeg har større lagerplads i skyen end Dropbox. Imidlertid har Dropbox en funktion, som jeg selv har nydt godt af. Man kan dele filer med familie og venner. Hvordan begår man et link til et specifikt indhold, som man gerne vil dele med en anden ? Et link kan gøre det, for jeg har desværre ikke formået at skrive rette søgning på Google til at få et brugbart svar. Takker pænt på forhånd.

  Reply
  1. Allan Bojsen

   Hej Allan
   Log ind på Dropbox.com
   Højreklik på den fil du vil dele
   Share > Send link
   Håber det virker

   Reply
 9. bvester

  Nu kan du få 50 Gb gratis i Skyen med “MegaSync” https://mega.co.nz som også bruger Dansk, kryptere alt, tilgængelig på nettet, syncroniserer alt i mellem dine PC’er automatisk, og du kan dele hver mappe med forskellige personer, som du ønsker at dele indholdet med ! og det virker i bund og grund som Dropbox, blot med 50 Gb, og med kryptering.
  Det virker fint !

  Reply
 10. Allan F

  Wow, er det så let. Mange tak. Desværre er jeg først nu begyndt at bruge den, så jeg kan slet ikke komme med noget brugbart til en Mac bruger….men jeg ville gerne.

  Reply
 11. Michael Andersen

  Hej Allan,

  Beklager en lidt sen tilbagemelding – og mange tak for svaret. Jeg arbejder lige lidt videre med tingene – og håber der kommer nogle gode yderligere betragtninger her i forummet.

  Reply
 12. anne

  hej. hvordan får jeg hentet mine fotos fra dropbox ned på min mac, når min dropbox mappe er installeret på en anden pc? jeg kan få adgang til min dropbox via min mac, men jeg kan ikke få hentet billederne ned på min mac derfra?

  Reply
  1. Allan Bojsen

   Hej
   Du skal såmænd blot installere det gode Dropbox program på din Mac. Lige så snart programmet er installeret, logger du ind i programmet, hvorefter programmet henter dine filer og mapper og placerer disse på din Mac.

   Reply
 13. mkronow@gmail.com

  Hej

  Jeg vil vide hvordan man downloader alt sit materiale på en gnag, fra dropbox? Det er et problem at man ikke kan gøre dette!!

  Reply
  1. Allan Bojsen

   Hvis du downloader Dropbox programmet og efterfølgende logger ind i programmet, vil programmet automatisk hente alt indhold ned lokalt på din computer.

   Reply
 14. Line

  Hej!

  Jeg står og gerne vil have af installeret en dropbox som er delt med mange andre end mig. Jeg har af installeret dropbox programmet på min Macbook Air, men alle filerne ligger stadigvæk på min computer! Hvad gør jeg ? Jeg tør ikke slette noget, da jeg er mange for at slette hele den delte dropbox.

  Reply
  1. Allan Bojsen

   Hej,
   1. Kopier de mapper og filer, som IKKE må gå tabt, over i en anden mappe/på et andet drev.
   2. Afinstaller Dropbox og fjern overflødige filer/mapper
   3. Bed en af de andre “delere” om at dele mappen videre.

   Reply
 15. marie

  hej
  jeg har købt mere plads på dropbox på min gamle emailadresse, som jeg i mellemtiden har slettet, og jeg kan ikke huske adgangskoden 🙁 hvordan får jeg adgang til den? vh Marie

  Reply
 16. Mia

  Hej. Jeg har fået sendt en video fra en computer til min iPad som jeg meget gerne vil have gemt – jeg har prøvet at trykke gem, men så står der: Gemt i fotos. Men jeg kan ikke finde den nogen steder?

  Reply
 17. Lone Høyer Hansen

  Jeg vil meget gerne opsige det abonnement jeg har med dropbox især inden de trækker penge fra min konto den 25/9.
  Bogen jeg arbejdede på er færdig og jeg har ikke brug for 1TB mere.
  Ved simpelthen ikke hvor jeg skal henvende mig.
  Venlig hilsen
  LHH

  Reply
 18. Dennis

  Jeg har ikke så meget plads på min pc så jeg bruger en ekstern harddisk.
  Mit problem er at jeg ikke kan få Dropbox til at ligge på den eksterne harddisk.
  Jeg har prøvet at afinstallere og installere igen, men jeg ser ingen mulighed for at vælge hvor den skal ligge.
  Så hvad er det jeg ikke forstår – jeg har 1 TB i Dropbox, en hvordan kan jeg udnytte det, når jeg kun har en lille harddisk på min pc ?

  Reply
 19. Allan Bojsen

  Hej Dennis. Jeg tror du skal slå synkronisering af dine mapper fra. Det betyder at dine filer ligger hos Dropbox, men at Dropbox ikke synkroniserer de “store mapper”. Dermed burde du kunne have en mappe oppe i skyen som fylder rigtigt meget, men som IKKE ligger lokalt på din harddisk. Læs evt. https://www.dropbox.com/help/175

  Reply
 20. Dorthe jørgensen

  Jeg har kun en iPad, jeg har downloadet dropbox, men det kræver åbenbart en tilslutning til en PC for at blive færdiginstalleret. Er det korrekt?

  Reply
 21. Michael

  Hej

  Jeg kan ikke helt forstå om dropbox bare er en måde at ‘dele’ ting nemt på, eller om det er en online harddisk?

  Er det ikke muligt at ligge noget ind i dropbox, ( så det kun ligger der) – eller skal det også ligge og fylde på min computer.

  Vh Michael

  Reply
 22. Line

  Jeg har fået ny mobil og har derfor brug for at hente alle mine billeder på min dropbox. Jeg kan dog ikke huske mit kodeord til dropbox, men kan ikke nulstille det, da jeg i mellemtiden har fået ny e-mail og kan ikke tjekke den gamle, hvad gør jeg???

  Reply
 23. Linda Vendelbo

  Hej er ny bruger
  Har sendt en mappe som der er linket til, det fungerede fint, modtageren modtog mappen, og har givet et retur svar, problemet er bare at jeg ikke modtager noget svar på mail, hvorfor gør jeg ikke det ?
  Vh linda

  Reply
 24. louise

  Hvorfor bliver min mobil ved med at sige at min dropbox konto ikke er blevet opsat sammen med min computer, når jeg får mail om at den er?

  Reply
 25. Dorte

  Hej

  Jeg har delt et dokument med min revisor, men han kan ikke se nogle af dokumenterne. Det drejer sig om scannede bilag. Dokumenter fra exel og PDF kan han godt se.
  Hvad skyldes det?

  Reply
 26. Hansen

  Hvorfor er de fleste af mine billeder på min Samsung tlf nu blanke, og der kun ses dropbox ikonet?

  Jeg kan kun se billeder fra de seneste uger…. Resten er sorte med dropbox ikon på

  Reply
 27. AG

  Uha uha. Jeg oprettede dropbox for en del år siden, hvor jeg har gemt alle mine billeder. Min computer er nu gået død, men var jo ganske rolig mht billederne. Jeg er nu på dropbox i en anden pc – mailadresse osv helt ok, men alle folders er tomme…. Uha, har jeg nu mistet alle mine billeder?

  Reply
 28. Erik Jensen

  Jeg har opdateret min dropboks for at den kunne rumme billeder og video som jeg gerne vil dele med familien, men det ser ud til, at alle skal opdaterer hver sin dropboks, for at de kan få adgang til indholdet i min dropboks. De får besked på, at deres dropboks er fuld. Det giver jo ingen mening… kan det virkelig passe?

  Reply
 29. Eva Overgaard

  Beklager dette begynder spørgsmål. Jeg skulle have ny telefon, så jeg lagde alle mine billeder over i Dropbox. Nu vil jeg gerne hente enkelt tilbage på min telefon. Jeg kan ikke lægge dem direkte over i mit galleri på min nye telefon. Er det ikke muligt?
  Jeg har siden sendt dem til mig selv i en mail, men de står så kun som links til Dropbox. Hvordan får jeg det reeelle billede retur? Hvis jeg efterfølgende gemmer en kopi, så får jeg kun billedet i en dårlig kvalitet og beskåret. Håber nogen kan hjælpe.

  Reply
 30. Jens Giobe

  Hvis jeg trækker filer fra PC ind i Mega. Kan jeg så slette dem på PC’en så de ikke fylder der? MEGA virker fint, men den er længe om at uploade, længe loader den kun med 25 – 50 kilobytes !! Er det normalt? Min PC skulle uploade med 985 Kb/sec.

  Mister Mox

  Reply
 31. Emma

  Hej
  Jeg har lige fået ny telefone, jeg hente alle mine billeder på dropbox. Nu er spøgsmålet bare, hvordan får jeg dem hente ned igen?
  Håber virkelige du kan hjælpe…

  Tak!
  Emma

  Reply
  1. Allan Bojsen

   Det burde være muligt at hente billederne ned, hvis du installerer en Dropbox app på din nye telefon. Når det er gjort, logger du ind på din konto, og så burde billederne ligge klar til dig.

   Reply
   1. Emma

    De er der også, men så skal jeg hente en efter en ned. Har ret mange billeder så det vil tage en evighed. Så er der ikke murlighed for at hente en hele mappe ned på engange eller gøre noget andet smart?

    Reply
 32. Allan

  Godt spørgsmål. Du kan måske logge på Dropbox på din computer. Opret herefter en mappe og læg billederne ned i den pågældende mappe. Måske gør det arbejdet lettere?

  Reply
 33. Gitte Klinck

  Jeg har modtaget en vedhæftet faktura i dropbox – jeg har ingen anelse om, hvad det drejer sig om – og jeg kan ikke åbne den i et læseligt format!
  Kan I måske hjælpe?
  Gitte

  Reply
  1. Allan Bojsen

   Hej Gitte
   Nu ved jeg ikke hvilken faktura der er tale om, men jeg vil råde dig til IKKE at åbne en eventuel fil, som du måske alleredehar downloadet. Det er formentlig en meget skadelig fil, så slet den med det samme!

   Reply
 34. Michael Martensen

  Jeg er meget glad for Dropbox, men jeg har et lille problem: Når jeg oploader et billede, står det ofte på hovedet eller i 90 grader. Er det muligt at vende billedet hhv at dreje det?

  Reply
 35. Torben Sørensen

  Hej
  Jeg har min dropbox i min stifinder, og bruger den en del.
  Men hvis jeg går ind fra dropbox.com, eller via min Ipad, får jeg ikke alle biblioteker og filer, som er lagt ind i stifinderen. Jeg går ud fra jeg mangler at gøre et eller andet i forbindelse med synkronisering, men hvad???
  mvh
  Mvh
  Torben

  Reply
 36. Jørn Kaae Olsen

  Jeg har fået denne meddelelse, jeg ønsker at framelde mig firma kontoen.
  Jeg har ikke brug for den plads der er her, det er en fejl jeg udvidede.
  Jeg kan ikke finde opsigelse af kontoen nogen steder på “accounts settings”
  MVH Jørn

  Hi Jørn Kaae,
  Thanks for using Dropbox Business this past year! Your account is set to automatically renew in 30 days.
  As always, we love hearing from you. If you have questions about your renewal, stories about how you’ve been using Dropbox, or anything at all, let us know!
  Best,
  The Dropbox Team

  Reply
 37. Rikke

  Jeg har oprettet en dropbox business konto med lavet en tastefejl i mail adressen. Problemet så nu at jeg har tastet konto oplysninger men ikke kan komme ind på kontoen, og hvad så nu? Jeg kan jo ikke slette oplysningerne men heller ikke bektæfte oprettelsen. Bliver den overhovedet aktiveret når den ikke er bekræftet?

  Reply
 38. Morten Brandt-Petersen

  Hej Allan

  Vi har en konto hos Dropbox, og har sendt en masse billeder derind, men den e-mail, vi har oprettet i sin tid, er nu lukket ned, og vi ønsker at skifte til en ny e-mail. Men så begynder skruen uden ende, for vi skal logge os ind og så få koden tilsendt….til den e-mail, der er lukket??? Hvad gør vi??

  Mange venlige hilsener
  Morten

  Reply
 39. fl - halskov

  Hej – er der en bog jeg kan købe der viser op skrift hvordan man bruger dropbox,
  jeg er på herrens mark – jeg kan ikke engelsk – og jeg savner picssa – den kunne
  selv jeg håndterer
  flemming H

  Reply
 40. Anette Allerslev

  hvordan inviterer jeg personer – eleverne i min klasse – til min dropbox? Jeg ønsker at opnå det samme som man gør i LinkedIn
  vh Anette

  Reply
 41. Allan Bojsen

  Hej Jørgen
  En løsning kan være at du sletter mappen på din computer. Jeg formoder at du synkroniserer din Dropbox med tablet, computer og evt. smartphone. Filhåndtering på en computer er en relativ nem størrelse. Jeg håber det hjælper dig videre.

  Reply
 42. Frans Jacoby

  Hej
  Lidt hjælp til en med behov for at kunne guide videre.
  Jeg oplever at nogle af dem jeg deler Dropboxmapper med har problemer med at redigere i vores fælles filer. Jeg har erfaret, at hvis man tilgår direkte på nettet kan redigeringsadgang være et problem, så jeg formdoer at det er det de gør. Mit spørgsmål er derfor: Hvordan får man Dropbox ti at oprette en lokal mappe? Selv har jeg ikke haft problemet,Er det fordi de slet ikke har installeret Dropbox?

  Reply
 43. Rikke Fisker Bundgaard

  Hej Dropbox,
  Jeg er stor fan af dropbox:-) tak for den
  Imidlertid har jeg fået slået kameraoverførsler til og bruger alt min plads. Selvom jeg sletter billederne, så er den stadig fyldt. Hvordan slår jeg den funktion fra igen?

  Reply
 44. erik.berg.r@gmail.com

  En ældre bruger som jeg supporterer i min egenskab af tidligere it koordinator for ældresagen, har en fuld dropbox (mange billeder og nogledokumenter). Hun vil gerne flytte billederne over på en extern harddisk. Hun mener ikke at have lyst til at betale penge for en udvidelse. Når hun forsøger at kopiere billederne over på den externe harddisk kan det ikke lade sig gøre, idet hver enkelt billefil er markeret i nederste hjørne (rødt eller grønt). Kan denne markering fjernes så billederne kan kopieres?

  Reply

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.