Dansk konkurrent til Facebook?

Dansk konkurrent til Facebook?

Forestil dig at du sidder ensom på en cafe. Du savner selskab, men tilsyneladende kender du ingen i nærheden. Du finder din iPhone frem og åbner din nye, danske app, Jumee. Med Jumee på din iPhone får du mulighed for at møde nye mennesker der hvor du er, fordi app’en er lokationsbaseret, altså tjekker den din placering via telefoniens indbyggede gps. Hvem har lyst til at installere danske Jumee? Ifølge Jumee selv er det folk, som er nysgerrige efter at møde og snakke med nye mennesker.


– Vi har et ønske om at skabe et nyt socialt forum, som folk kan benytte sig af når som helst, og hvor man kan kontakte hinanden og mødes med den kortest mulige respons tid, siger Steven Christensen, der er en af de tre iværksættere fra firmaet InstantPeople Aps der står bag Jumee.


Ideen er altså at hvor Facebook lægger op til at folk kender hinanden, er Jumee et åbent alternativ hvor appen skaber nye relationer mellem mennesker, som endnu ikke har mødtes. Tusinder af brugere fra hele verden har testet Jumee og initiativtagerne tror meget på ideen. Ikke mindst her i den kommende julefrokosttid, hvor mennesket vandrer hvileløst rundt i jagten på at finde nye venner.


– Med JuMee på deres iPhone kan brugerne møde andre der har samme interesse, eksempelvis kommunikere med andre der også er ude for at fejre J-dag og måske mødes via JuMee’s unikke live kort, afslutter Steven Christensen. Jumee er gratis.


 www.jumee.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.