Danmarks mest populære netbutik

Danmarks mest populære netbutik

Hvad hed netbutikken du senest handlede i? Det spørgsmål blev besvaret af næsten 5.000 danskere for nyligt, da Foreningen for Dansk Internet Handel (FDIH) var på trapperne med en brugerundersøgelse. Spørgsmålet skulle afdække hvilken netbutik, der var den mest populære i 2013. På førstepladsen kom boghandlen Saxo, som sælger bøger til Familien Danmark. Nogle af årsagerne til at Saxo fik den flotte førsteplads skyldes uden tvivl, at det er gennemsigtigt at bruge sine spareskillinger der. Nem, tryg og gnidningsfri handel er alfa omega for os kunder, når vi svinger Visakortet op foran skærmen. Men hvilke netbutikker  kom egentlig på de følgende pladser?

Det gjorde en anden boghandel faktisk. Amerikanske Amazon fik andenpladsen, mens tredjepladsen gik til Elgiganten, som sælger elektronisk grej i mange afskygninger. Tøjbutikken Zalando kom ind som nummer 4 mens CDON fik en ærefuld femteplads. Det interessante er at Saxo er det eneste rene danske islæt, mens de 4 andre er udenlandske webshops. 

– Vi er utrolig stolte af at blive kåret som den mest populære netbutik i 2013, især set i lyset af konkurrencen fra internationale butikker år for år bliver hårdere, siger Saxos administrerende direktør Jørgen Balle Olesen.

Undersøgelsen fortæller desuden at det rent faktisk giver pote at udsende nyhedsbreve. Cira 10 procent foretager en handel på baggrund af tilbud i et nyhedsbrev. Danskerne kan åbenbart gode lide at modtage gode tilbud i indbakken. Det er en fordel for Saxo, idet de har mere end 50.000 abonnenter til deres nyhedsbreve. Det skulle dermed betyde, at hvis Saxo sender et nyhedsbrev ud til folket, vil det generere 5.000 handler, hvis nyhedsbrevet altså indeholder det gode, fristende tilbud.

www.fdih.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.