Cool steder på jorden

Cool steder på jorden

Det der med at finde nye steder eller blot trække nye oplevelser ind på nethinden er langt at foretrække. Vi rykker os. Hele tiden. Måske ikke kilometre. Men centimetre. Eller millimetre. Og det er altid rart at flytte sig fra A til B. Den anden dag faldt jeg over dette herlige websted, The Cool Hunter. Ved første øjenkast ligner hjemmesiden så mange andre, men indholdsmæssigt er det immervæk en del at komme efter.

Menuen er spændende. Du kan vælge Nyt, Arkitektur, Design, Rejser, Mode, Butikker, Events, Mad og meget mere, og det er jo ikke lige de emner, som vi beskæftiger os mest med her på Nettips. Men forsiden bugner af spændende og flotte fotos, og det er en fornøjelse at scrolle sig ned igennem de interessante og mærkelige billeder, der pryder denne forside.

Og vi er ikke de eneste, der kommer forbi The Cool Hunter. Over to millioner mennesker besøger hjemmesiden månedligt og over 200.000 abonnerer på nyhedsbrevet. Formålet med Cool Hunter er at hylde den kreativitet, som omringer os dagligt. De går ikke efter trends, men derimod ting og oplevelser der er værd at se nærmere på.

Skønne steder på jorden

Prøv for eksempel at klikke på Musik-sektionen og lad dig inspirere af lækker og ny musik. Eller klik dig ind i modesektionen, hvor labre armbåndsure, dametøj og løbesko var en del af indholdet, da vi kiggede forbi. Glem for alt i verden ikke den sektion, som de kalder Amazing places. Her finder du de vildeste pletter på jorden, og du lover formentlig dig selv, at du skal besøge mindst et af stederne.

Du kommer nemlig vidt omkring i Amazing places. Italien, Brasilien, Mont Blanc, Spanien, Grækenland og mange andre smukke steder, hvor jeg fik lyst til at tilbringe en god del af min næste ferie. Smukke vandfald og skønne steder ved hav og bjerge. Jo, man kan godt drømme sig en smule væk.

Jeg sluttede mit besøg i sektionen Barer. Jo, sådan en lækker bar skal man jo nødig gå glip af. Man bliver tørstig af at kigge på de smukke steder, og der er dømt longdrinks i stride strømme, når du bevæger dig ind på sektionen. Tjek for eksempel Allure Nightclub i Abu Dhabi. Ekstravagant. Jeg ved ikke hvad en rom og cola koster sådan et sted, men hvis du kommer forbi, så overvej at bruge en halv times tid derinde.

www.thecoolhunter.co.uk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.