Computerspil i julen

Computerspil i julen

Pakkerne får gavepapir omkring for at blive revet voldsomt over den 24. december. landets spilbutikker har travlt med at lange spil over disken, og faktisk spår kloge folk, at spil godt kan blive det store gavehit i år. Vi får se. Nok om det. Her er Nettips’ bud på spil, der med garanti bliver storsællerter op til jul.

FIFA 11: Verdens bedste fodboldspil. Og det gider jeg ikke at diskutere. FIFA 11 er ude med nye muligheder, og online delen er blevet bedre. Efter min mening er dette et af verdens pt. bedste sportsspil.

Rock Band 3: Tryk den af som pop- eller rockstjerne i Rock Band 3. Der er masser af hits i spillet, og hvis du er online har du mulighed for at hente endnu flere hits til din guitar, bas, mikrofon eller trommer.

Need for Speed Hot Pursuit: Måske verdens bedste racerspil. Her får du lejlighed til at trykke speederen i bund og enten jage fartbøller, eller lade politiet jagte dig. Nice underholdning.

Krig, rat og eventyr
Medal of Honor: I det nyeste spil i Medal-serien befinder vi os i Afghanistan, hvor det handler om at passe på sig selv. Fjenden kan gemme sig bag en væg, og hurtigt kan du være på vej væk…

Call of Duty: Black Ops: Også et krigsspil, der vil noget. Hardcore action, hvor alskens fjender er ude efter dig. Dette indbefatter blandt andre zombier og andre væmmelige fæller.

Gran Turismo 5: Gran Turismo er også en tanke værd. Over 1000 biler venter på din tilstedeværelse bag rattet, og dette spil byder på sublime, kvalitetsgrafiske oplevelser.

World of Warcraft: Cataclysm: En af de allermest ventede udgivelser i år. WoW er kult og en livsnerve for millioner af mennesker dagligt, så her er udvidelsen, der får adrenalinen til at pumpe videre.

Nå, vi er meget klogere den 25. december. Hvilket spil bliver den store vinder?

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.