Computere til pensionister

Computere til pensionister

Lad mig lige starte med overskriften. Den er formentlig politisk ukorrekt. Pensionister hedder nemlig seniorer i dag, og nogen foranlediges til at mene at pensionist er et skældsord i dagens samfund. Men altså ikke i min begrebsverden. Så jeg kalder ældre seniorer for pensionister, og det gør jeg fordi at de fleste kalder en spade for en spade. Bare ikke Doro, som lige har sendt en pressemeddelelse på gaden, hvor de reklamerer for seniorvenlige computere og tablets. Jeg foretrækker at kalde det for computere og tablets til pensionister. Blandt andet fordi det er den formulering, folk formentlig skriver i Google. Lad os kaste et blik på de nye computere og tablets fra Doro.

Den lille ny tablet hedder Doro TabEasy og har en skærmstørrelse på 10 tommer. Den er pakket ind i et holdbart cover, som beskytter den lille tablet, hvis brugeren taber den ved et uheld. Dette cover gør den samtidig nemmere at håndtere i dagligdagen. Brugerfladen minder en del om systemet på Doros smartphone, der gør det let at jokke ud på nettet, tjekke mails , glo Facebook og kigge billeder med videre.

 

Og så er der en række bærbare computere på bedding også. Doro EasyPC er titlen, og den fås i 3 forskellige versioner: 15 tommer, 15 tommer med touch samt 17 tommer. Disse udstyres ligeledes med et brugervenligt styresystem, så det bliver nemt for pensionister at tilgå de ønskede ting og sager på computeren. Personligt vil jeg hellere oprette en stak ikoner på Skrivebordet på min mors bærbare Windows pc, men hvis pensionisterne kan lide de bærbare computere fra Doro, er det jo fryd og gammen.

Jeg kender intet til priser på disse computere og tablet til pensionisterne. Desværre.

Læs mere om Doro smartphone

www.doro.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.