Codecs til computeren

Codecs til computeren

Det er ikke forbundet med lutter lagkage, når der skal ses video på computeren. Man kan nemlig mangle noget.

Kender du de irritationsmomenter der ofte opstår, når du har fået en ny fed film på DVD eller downloadet til din harddisk og så vil din media player ikke afspille filmen? Det er tit et tilbagevendende problem og det bunder simpelthen i at man ikke har installeret det rette codec til medieafspilleren. En dansk hjemmeside forsøger nu at hjælpe filmelskerne ved at tilbyde en række codecs til fri afbenyttelse på sitet.

Codecs.dk har nemlig samlet alle de mest kendte, populære, og bruger-venlige codecs på et sted. – Vi har beskrevet dem på dansk og angivet hvilke formater de er i stand til at afspille, så det er nemt og ligetil for en bruger at downloade netop det codec-software han/hun mangler for at afspille film og musik, siger Christopher V. Hammer fra sitet.

På Codecs.dk er det desuden muligt at downloade populære media players, DVD brændere, DVD rippere, og andet nyttigt software relateret til multimedia og codecs. Al download fra Codecs.dk er gratis og spyware-frit – hvis software indeholder adware, så er det tydeligt angivet ved programmet.

www.codecs.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.