Caroline Fleming i tøjbutik

Caroline Fleming i tøjbutik

Nydelige Caroline Fleming er nu blevet spidsfigur hos Smartguy, som forhandler en kollektion ved navn Beautiful Legs. Bag de skønne ben står netop Caroline Fleming, som mange af os kender fra så spændende reality tv serier som Danmarks næste topmodel og Baronessen flytter ind, står bag Beautiful Legs. Denne kollektion skulle øjensynligt være en lækkerbidsken for Europas kvinder, og Caroline Fleming er altså den store frontfigur kollektionen. Men hvorfor overhovedet omtale en så ligegyldig nyhed her på Nettips? Jo, det er der mange grunde til. En af de vigtigste er Caroline Fleming. Hendes navn er velgooglet og hendes udstråling vil gøre det godt på en mandsdomineret medie som Nettips.

Tilbage til Caroline Fleming, som altså nu fremover vil samarbejde med Smartguy. Smartguy sælger mode online, og koncernens måde at gøre tingene på rammer tilsyneladende Caroline Flemings hjerte.

– Samarbejdet med SmartGuy er oplagt, da de er markedsleder i Danmark på salg af mode online. Derudover har de sites som skal markedsføre produkterne, nemlig Smartgirl og Stylepit, en modemæssig profil, som vi kan relatere os til. Jeg glæder mig meget til samarbejdet, siger Caroline Fleming.

Smartguy sælger tøj til mænd, kvinder og børn, og især på undertøj og lingeri oplever Smartguy vækst. Ved at inkludere Caroline Fleming navnet på hylderne vil Smartguy uden tvivl mærke en vækst. Caroline Fleming brandet skal nok booste i en eller anden form.

Caroline Flemming på Nettips?

Men tilbage til Caroline Fleming på Nettips. Dette indlæg blev skrevet en lørdag formiddag i en bil på vej til Jylland. Hvilket udbytte giver artiklen læserne? Vel stort set intet. Jeg blev såmænd bare inspireret til at inkludere den kønne Caroline Fleming her på linjerne, og så er der en undskyldning for de mandlige læsere at kigge på noget nydeligt, mens de læser it-relateret stof. Caroline Fleming, undertøj og lingeri hænger jo fint sammen i december, hvor julegaver købes på nettet. Måske skulle man spørge Caroline Fleming om hun ville være interesseret i at skrive for Nettips. Hermed vil læsertallet givetvis stige ret kraftigt, men den unge baronesse alias Caroline Fleming har nok meget andet at se til.

www.smartguy.dk og www.beautifullegs.dk

 

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.