Brugte mobiltelefoner er populære

Brugte mobiltelefoner er populære

Hvis du ønsker at tjene en skilling, er det måske en ide at finde den gamle mobiltelefon frem og sælge den.

Krisen kradser og folk ønsker at spare skillinger på de rette steder. Et af stederne er på området med mobiltelefoner, hvor mange på den ene side set godt kunne tænke sig en ny mobilos, men som på den anden side ikke orker at kaste sig ud i nye bundne abonnementer, hvor det hurtigt løber op i mange penge. Derfor er det blevet ret trendy at købe og sælge brugte mobiltelefoner. Det skriver Den Blå Avis i al fald i en pressemeddelelse.

En optælling viser, at der siden årsskiftet er solgt ca. 28.500 brugte mobiler alene på Den Blå Avis, og i gennemsnit er de brugte mobiltelefoner solgt for 1.400 kroner. Direktør Claus Andersen hos Den Blå Avis er ikke i tvivl: – Jeg tror, at mange simpelthen er trætte af de lange og besværlige bindingsperioder hos teleselskaberne. En ny telefon sælges umiddelbart billigt, men når oprettelse og et dyrt abonnement i et halvt år kommer oveni, bliver det hurtigt en kostbar affære. En brugt mobil har ingen bindingsperiode. Derfor er de blevet så populære,”

Det tager i gennemsnit 14 dage at sælge en brugt mobil på sitet. Det er dobbelt så hurtigt som for et år siden. Hurtigst går det med Nokia-modellerne og iPhones. – Der er tale om en ny trend. Folk vil stadig gerne have de nyere og smarte mobiler men vil bare ikke betale fuld pris for dem, siger Claus Andersen.

Kommentar
Ja, jeg kan sagtens forstå at folk er så trætte af at skulle bondefanges på kryds og på tværs, når der købes mobiltelefoner. Hvis man kaster et blik på de betingelser der gives for sådan en tingest, er det jo mere eller mindre totalt uigennemskueligt. Ganske vist er der typisk en mindstepris for seks måneder, når man køber en spritny telefon hos TDC, Sonofon og hvad de nu ellers hedder. Alligevel er der meget tilbage at ønske, så jeg kan kun støtte op omkring køb af bruge mobiltelefoner. Eneste ulempe er blot, at man derved ofte må nøjes med det næstnyeste. Og at man risikerer at der er fejl i de små mobile tingester. Men sådan er livet jo, når man handler brugt.

www.dba.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.