Brugervejledning til Nettips

Brugervejledning til Nettips

Igennem tiden har Nettips udviklet sig til at være både et sted, hvor man finder tips og tricks til computeren i form af nyheder og artikler, og til et forum, hvor medlemmer hjælper hinanden, når der er problemer med computeren. Dette har medført at der efterhånden er en relativ stor informationsmængde, og at det derfor kan være svært at finde hoved og hale i de områder, udtryk og andre finurligheder, der optræder på sitet. Derfor har Prutterhunden sammensat en brugervejledning, der skal hjælpe eksisterende og nye brugere på sitet til at finde svar på de spørgsmål, vi ofte løber ind i. Han er hermed redaktør for en ny brugervejledning.

Og det er et digert værk, som Prutterhunden i samarbejde med forummedlemmer har komponeret. Det er et brugervenligt stykke arbejde, hvor diverse søgeord er listet op alfabetisk, og udtryk og fraser er forklaret på god, fundamental vis, hvor Prutterhunden kalder en spade for en spade, og hvor unødvendige, nørdede it-udtryk er erstattet af et dansk sprog, som de fleste forstår. Samtidig har Prutterhunden tilføjet relevante links ud for nogle af søgeordene. Dette synes jeg lige at læserne skal have et par eksempler på:

Admin
Populær forkortelse eller slang for administrator/administratorer (på engelsk: staff). På Nettips er vi i øjeblikket 3 admins: øverste ansvarshavende og iværksætter af Nettips: Allan Bojsen, og derudover John Westcoast og Prutterhunden.
Link: Om Nettips
– FAQ: Hvad er en Forum-administrator?

FYI
For Your Information.

Newbie
Slang (engelsk) for nybegynder.

Desuden har Prutterhunden produceret små guider, der forklarer hvordan man foretager manøvrer i forummet, fx hvordan man uploader et billede. Disse guider er sat sammen ved hjælp af forklarende tekst samt små støttende illustrationer. Nettips sender Prutterhunden og medlemmerne en tak for det store arbejde. 

Brugervejledning til Nettips

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.