Brug YouTube som online radio

Brug YouTube som online radio

YouTube er muligvis den perfekte og bedste online service til folket. På YouTube finder du videoklip i alverdens afskygninger, og du finder videoklip, der handler om lidt af hvert. For at sige det sådan en smule minimalistisk. For YouTube er en overflod af video- og lydklip, der er lagt op af alle og enhver. Du kan også lægge materiale op på YouTube, hvis du har en konto, og det er helt gratis. En Google konto er smart og kan bruges til mange ting, også til at uploade videoklip på YouTube. Nå, men her vil jeg fortælle dig, at du også kan bruge YouTube som online radio. Dette gør du ret nemt og smertefrit ved at bruge den gratis tjeneste, MuzikGenie.

Bag MuzikGenie gemmer sig en ganske smart og fiks anordning, hvor du kan søge efter lydklip fra YouTube. Disse lydklip gemmer sig naturligvis også bag videoklip, og via MuzikGenie kan du altså skabe en playliste med lyd og musik ud fra bestemte søgeord. Hvis du for eksempel skriver navnet på en musikalsk kunstner/band i søgefeltet, vil MuzikGenie lynhurtigt præsentere en række forslag, som du kan lytte til. Du kan naturligvis også indtaste titlen på en sang, hvorefter MuzikGenie giver dig mulighed for at lytte til hele striben af numre, der relaterer sig til det pågældende nummer.

MuzikGenie byder på den mulighed, at tjenesten selv kommer med forslag til de næste numre på playlisten, og her vælger du selv om du vil lytte til disse forslag, eller om de skal fjernes fra køen. Du kan vælge at oprette dig som på bruger på MuzikGenie, hvilket giver dig mulighed for at oprette og gemme dine personlige playlists. Om du så vil bruge MuzikGenie eller YouTube til formålet er en anden snak. Nogen foretrækker moderen, andre datteren…

www.muzicgenie.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.