Brug din smartphone som nøgle

Brug din smartphone som nøgle

Indbrudstyvene holder aldrig ferie, og det gælder derfor om hele tiden at finde på nye metoder til at sikre de små hjem. Ellers vil disse egoistiske banditter rane dine ejendele, og så står du tilbage med et mere eller mindre tomt hjem. Computere, fladskærme, smykker, penge, tablets og den slags er i høj kurs, og hvor man nemt hurtigt kan købe sig en ny trøje, er det straks værre, hvis det er pc’en med alle ferieminderne der forsvinder. Det gæder derfor om at sikre sit hjem på bedste vis. Det kan man gøre via en række forskellige foranstaltninger. En af de nyeste af slagsen er en elektronisk lås – en såkaldt digital lås. Bag opfindelsen står Ruko og Verisure.

Når låsen er monteret i din dør, skal den forbindes til din smartphone via en specieludviklet app. Det smarte er at du – uanset hvor du befinder dig – kan låse døren op – også selv om du står midt i Føtex eller er ved at modtage undervisning på gymnasiet. Dermed kan du snildt låse døren op, hvis du får uventet besøg af mor eller skorstensfejeren. Fidusen ved den elektroniske lås er desuden at man hurtigt kan spole tiden tilbage og se om døren var låst eller ej, da de uventede gæster pludselig dukkede op og stjal med arme og ben. Den digitale lås sikrer også at det måske er slut med at miste nøglen, så den falder i de forkerte hænder.

Ellers er det værd at bemærke at du automatisk kan få besked, når børnene kommer hjem fra skole, og du kan sågar få en liste over hvem der har låst sig ind og hvornår. Mere end 350 låsesmede hjælper dig med sådan en digital lås, og du skal regne med priser fra 2.500 kroner. Hvad der helt konkret sker, hvis du glemmer din smartphone, når du er på farten melder historien ikke noget om. Måske kan låsesmeden stadig låse dig ind for adskillige hundreder kroner.

www.verisure.dk og www.ruko.dk

{fcomment}

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.