Boost Sydfyn for iværksættere

Boost Sydfyn for iværksættere

Boost Sydfyn er efterhånden blevet ret kendt i det sydfynske område, hvor iværksættere og virksomhedsejere deltager i et uddannelsesforløb, hvor tingene bindes sammen ved hjælp af moduler, klippekort og netværk.

Jeg har været så heldig at stifte bekendtskab med Boost Sydfyn, idet jeg har undervist i et klip, der handler om søgemaskineoptimering. Nu er det ikke kun it, som ”boosterne” skal lære noget om. Der er naturligvis også emner som strategisk ledelse, innovation, netværk, branding og kommunikation på tapetet, og når forløbet afsluttes efter et lille års tid, skal ”boosterne” præsentere deres forretningsmodel og fremtidsplaner for et ekspertpanel. De bedste opfordres til at fortsætte på et Boost Sydfyn 2.0, hvor global innovation står på skoleskemaet.

Deltagerne på Boost Sydfyn har vidt forskellige projekter med i kufferterne. En masse brancher er repræsenteret, og herunder vil jeg forsøge at guide læserne på Nettips udi nogle af de spændende ture, som jeg stødte på undervejs i forløbet. Dette er blot et lille udpluk, og du kan læse meget mere om Boost Sydfyn på hjemmesiden, som jeg linker til nederst. Men hvilke ideer er så søsat på Boost Sydfyn? Det ville blive alt for omfattende, hvis samtlige sites skulle nævnes her, men jeg får alligevel lyst til at nævne nogle stykker.

Allan Harsbo er i fuld gang med at etablere et par sites, der henvender sig til turister. Den ene hjemmeside fokuserer på turist på Ærø, men den anden satser på Ærø på cykel. Allan står også bag udlejning af danskejet ferielejlighed i Florida.

Margit Sejr Christensen går i en anden boldgade, idet hendes virksomhed handler om håndlavede smykker

Jesper Sell er at finde i næsten samme branche som Margit. Jesper producerer vielsesringe i eget værksted.

Britta Kristensen holder foredrag om glæden ved livet

Heidi Holm arbejder med sund kost

Mød Boost Sydfyn på www.boostsydfyn.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.