Bong No Doubt

Bong No Doubt

FaceBook og Twitter er vigtige for utrolig mange mennesker, for her kan de give udtryk for deres meninger, selvfølgelig under faste rammer og de kan også her finde venner og followers.  Man har muligheden for at fortælle vennerne vigtige ting og dele sine billeder med dem, og da alt hvad man har lagt op på en af de 2 steder senere kan blive brugt mod en, så vælger man selvfølgelig sine venner eller followers med omhu.

BONG
Når man er på Twitter døgnet rundt og med jævne mellemrum har noget man vil meddele andre, så undrer det ikke nogen at vedkommende har op mod 6000 venner/followers, selv om det eneste man kan fortælle er BONG, alt efter tidspunktet på dagen er der dog variationer af antallet. Den heldige Twitter bruger er nemlig klokken i Big Ben. Og så siger man at Twitter ikke kan bruges til noget seriøst.
http://www.neatorama.com/2009/11/06/big-ben-on-twitter/

Min Avatar
Gwen Stefani, Tony Kanal, Tom Dumont og Adrian Young, bedre kendt som No Doubt, har anlagt en sag mod Activision på grund af firmaets spil  ”Band Hero”. Gruppen havde aftalt at firmaet måtte benytte 3 af gruppens sange i spillet og der benytte forskellige avatare, der lignede gruppens medlemmer.

Ifølge en talsmand for gruppen er det i spillet muligt at placere gruppen, enten som enkeltindivider eller samlet som gruppe, i op mod 60 forskellige sange i spillet. Gruppen mener derfor ikke,  at de kan stå inde for de fleste af de sange, de ikke har involveret i,  blandt andet Rolling Stones’ “Honky Tonk Women.”, hvor en avatar, der ser ud som  Gwen Stefani synger om at have sex med en prostitueret.

Gruppen skulle forgæves have bedt  Activision om at fjerne gruppens figurer fra spillet, og det skulle være blevet afslået med den begrundelse at det ville blive for dyrt for firmaet.

No Doubt skulle derfor i sagsanlægget have forlangt erstatning for manipulation med deres figurer og har samtidig have forlangt, at der bliver udstedt et fogedforbud mod salg af spillet  og at alle solgte eksemplarer bliver tilbagekaldt.

http://www.neowin.net/news/gamers/09/11/05/no-doubt-sues-activision-over-use-in-band-hero

 

Kommentar:
Jeg har efterhånden svært ved at tage Twitter alvorlig, for enten kører der en konkurrence blandt kendisser, hvem der har de fleste tilhængere eller også er der medlemmer der kun kan sige Bong. Tvivler på at der kommer et forbud mod spillet fra Activision og en eventuel tilbagekaldelse, men da sagen behandles ved en amerikansk domstol kan alt ske. Regner dog med at det ender med et forlig.

 

 

 

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.