Boghandel på nettet er et hit

Boghandel på nettet er et hit

Når du køber en bog eller to, spadserer du sikkert ned i en boghandel, hvor du vandrer rundt blandt de støvede reoler og kigger de forskellige bøger grundigt igennem. Du snupper en bog hist og pist, betragter den med interesse og nysgerrighed, og hvis bogen falder i din smag, lander den sikkert i din indkøbskurv. Men du kan jo også vælge at købe bøger på nettet. Her på Sydfyn bor den dejlige og populære forfatter Josefine Ottesen. Hun er blandt andet elsket for sine moderne eventyrbøger, og nu åbner hun sin egen netboghandel, hvor vi kan købe antikvariske bøger.

Og der er tale om rariteter, hvis man kigger hjemmesiden lidt nærmere. Og pudsigløjerlige bøger, hvis jeg må tillade mig at skrive sådan. En ældre designbibel fra et fransk modehus, en strålende guide til ugifte kvinder, sociologi, rejselitteratur, erotika, strikkebøger, digte, sjældne oversættelser og slidte dameblade fra dengang mormor var ung. Samlet i et og samme hyggelige boghus, som styres af Josefine Ottesen sammen med niecen Anne Mendelsohn.

– Vi har pt. 1200-1500 rigtig gode titler og vi har fået en meget god modtagelse. Jeg giver min store kærlighed til bøgerne videre. De penge, jeg har tjent på mine egne bøger, geninvesterer jeg til glæde for alle os, der elsker at læse, siger Josefine Ottesen. Boghandlen er delt op i muntre kamre. Du støder således ind i rum som Biblioteket, Hallen, Bedstemors stue og Herreværelset. Det har været et stort arbejde at starte bogbutikken. Bøgerne er scannet ind, og systematisk anbragt i den moderne database. Nettips hylder sådan et initiativ, og skal der bare en smule grus i maskineriet, må det være at designet efter min mening overskygger det vigtige: bøgerne.

www.josefineo.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.