B&O hovedtelefoner: BeoPlay H2

B&O hovedtelefoner: BeoPlay H2

Det er vist ingen hemmelighed, at jeg er gået en smule grassat på hovedtelefoner her på det seneste. God lyd i ørerne er vigtigt, og de headsets der følger med dagens smartphones er gode, men ikke gode nok. Derfor er jeg ret aktiv på området for hovedtelefoner og headsets, og der er mange spændende produkter på området.

På det seneste har jeg for eksempel skrevet om et gamer headset fra Roccat og om de fantastiske Plantronics BackBeat ProJabra Rox Pro anbefales også varmt. Jo, god lyd er vigtig for mig, når jeg sidder ved min computer og smartphone, og der er i øjeblikket kobles Bose højttalere til computeren. Disse skiftes somme tider ud med mine JBL højttalere – jeg er nok en smule rodløs hvad lyd angår.

150 gram med lammeskind

Og nu dukker nok et spændende produkt op til en pris på cirka 1.500 kroner. Det er danske B&O, som smider deres BeoPlay H2 på markedet, og selv siger B&O, at de er udviklet til musikelskere. Hmmm. Så må jeg jo være i målgruppen. I disse BeoPlay H2 skulle man få en enestående lydoplevelse med en særlig B&O Signature Sound – en kvalitet som selv musikere vil sætte pris på. Mener B&O altså.

BeoPlay H2 vejer blot 150 gram, men trods en beskeden størrelse skulle hovedtelefonerne være robuste og stærke, og de er bygget i slidstærke kompositmaterialer, rå tekstiler og ægte lammeskind. Vægten gør formentlig også at BeoPlay 2 er behagelige at have på – også i længere tid ad gangen. Hovedbøjlen skulle være så fleksibel, at den tilpasser sig automatisk til dit hoved.

Hovedtelefonerne fra B&O er designet af den dansker designer Jakob Wagner. De er udstyret med fjernbetjening og en mikrofon, som begge er indbygget i kablet. Du kan besvare og afslutte opkald med en enkelt berøring og så kan du selvfølgelig også skrue op og ned for volumen via kablet. Prisen er som sagt lige omkring 1.500 kroner.

http://www.beoplay.com/products/beoplayh2

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.