Bluray brænder fra LiteOn

Bluray brænder fra LiteOn

Det hypede format Bluray, der er i stand til at vise pænt detaljerede film og lignende, er en populær vare i diverse radio- og tvbutikker verden over. Der er immervæk stor forskel på at se en storfilm i almindeligt format contra det præsentable Bluray format, og indtil videre har det knebet en smule med at sikkerhedskopiere de dyrebare bluray skiver. Det bliver der nu ændret på, det firmaet LiteOn er ude med spritnye Bluray brændere.

Modellen fra LiteOn hedder eHBU212, og der er tale om en ekstern bandit, som er i stand til at brænde med 12x hastighed. Bluray er naturligvis også rigtigt smart, idet du kan gemme mange flere data på disse diske (25-50 GB) end konventionelle dvd-skiver (typisk 4,7 GB). Med andre ord er det en fordel at gemme de højtopløselige fotos, film, HD videoer, musik og hvad man ellers har liggende på harddisken og efterfølgende brænde molevitten over på Bluray.

Brænderen kan naturligvis – ud over at brænde Bluray og dvd – også afspille de valgte typer. Du kan altså afspille film på disse nye Bluray skiver på din computer, og dette sker i HD kvalitet på 1920 x 1080 pixels. Med drevet følger diverse software til brændning, redigering af videoer, backup og den slags. LightScribe gør at du kan præge din egen finish ind på skivens etiket. Dette eksterne drev er altså en relativ simpel metode til at få Bluray i huset. Prisen bliver omkring 1.300 kroner og brænderen lander i butikkerne senere på måneden.

www.liteonit.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.