Bluetooth til den stationære pc

Bluetooth til den stationære pc

Bluetooth er igennem årene blevet en tro følgesvend i mange sammenhænge. Via Bluetooth er det muligt at koble to eller flere trådløst sammen, og efterhånden er Bluetooth standard i smartphones og bærbare computere. Her i huset har vi desuden et NAD apparat, der er udstyret med Bluetooth. Det betyder at vores musik i stuen streames direkte fra Spotify på tablet eller smartphone til NAD stereodyret. Det er en løsning, som vi er meget glade for, og det virker – 7 9 13. Problematikken opstår somme tider, hvis man skal koble en stationær pc sammen med et andet apparat via Bluetooth. De fleste stationære pc’er er nemlig ikke udstyret med en Bluetooth modtager. Men det laver Sandberg nu om på.

De har produceret en bitte USB dongle, som du plotter ind i USB porten på din stationære pc. Selv kalder Sandberg det for en kompakt Bluetooth 4.0 adapter, der passer som fod i hose til Windows 7 og Windows 8. Når donglen er sat i maskineriet, installeres den på et kort øjeblik, og herefter er den klar til at kommunikere med andre Bluetooth enheder, der står i nærheden. Produktchefen hos Sandberg hedder Anders Petersen. Han siger:

– Som forbruger kan det være forvirrende med de forskellige standarder. Vi tænker sådan at når man sidder ved sin computer, så vil man bare gerne kunne skabe forbindelse til de enheder der er i nærheden, uanset om de har den ene eller den anden protokol. Det skal være nemt og uteknisk.

Bluetooth donglen koster 119 kroner

www.sandberg.it

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.