Blomster på nettet

Blomster på nettet

Vi mænd ved godt hvad det handlker om, hvis vi skal gøre vores søde koner glade: blomster. Personligt har jeg en særdeles dygtig blomster pusher her i Svendborg, men jeg skal da ikke undlade at fortælle, at jeg også en gang imellem må ty til online blomsterhandler, hvis det er folk langt fra Sydfyn, som skal betænkes med en buket blomster. Interflora er jo den blomster online shop, de fleste kender, og så er der nu dukket endnu en blomsterbutik op på nettet, Butikken hedder Happyflower.

Bag Happyflower gemmer sig en ung iværksætter, som satser på smukke blomsterbiketter i god kvalitet. Indtil videre dog kun i Storkøbenhavn. Iværksætteren hedder Mads Nielsen, og han fortæller lidt om ideen bag Happyflower:

Det er et meget ambitiøst projekt, men vores vurdering er, at det danske marked er klar til en ny blomsterportal. Vi er startet op i Storkøbenhavn. Her oplever vi specielt en stor interesse fra firmaer der kan se, at Happyflower kan være med til, at afspejle deres image igennem vore blomster og vise et godt ansigt ud ad til.

Og Mads vælger at satse på unikke buketter, der er gennemtænkt, det vil sige at meget af det grønne er skåret væk til fordel for smukke, friske blomster. Buketterne læner sig op ad årstiderne, så de altid vil være moderne og tidssvarende. Fortæller en pressemeddelelse. Nu ønsker vi Mads held og lykke med sin blomster shop på nettet. Han agter også at sælge vin og chokolade på nettet, og det er emner jeg har større forstand på.

www.happyflower.dk

{fcomment}

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.