Bliv populær på Facebook

Bliv populær på Facebook

Du hører muligvis til en af de mange danskere, der er en del af Facebook, nettets sociale mødested for folk på de fleste aldre. Du har det muligvis også sådan, at du sætter pris på at dele en masse ting med vennerne. Dette kan for eksempel være links til gode hjemmesider, Youtube videoklip, som vennerne bare må se, eller billeder og videoklip fra dit eget digitale kamera. Jo, mulighederne er mange på Facebook. Mange nyder at være behjælpelig på hjemmesiden, og så gør det jo ikke spor, hvis man opnår lidt anseelse blandt vennerne. Teknofil, hjemmeside i Norge, byder ind med en række tips, der kan øge din popularitet på Facebook, for det er jo ikke sikkert at så mange læser det du skriver. Nettips bringer her nogle af ideerne, og henviser nederst til hele artiklen, som er læseværdig – især hvis man savner tricks til øget popularitet på Facebook, så dine budskaber når ud til endnu flere af vennerne.

Kan godt lide
Når du indrykker diverse på Facebook, er det en klar fordel at så mange som muligt trykker på tommelfingeren opad.

Fremdriv kommentarer
For hver gang nogen kommenterer dine indlæg, vil Facebook opprioritere din popularitet.

Brug links
Hvis du opdaterer din status, så anvend gerne links til andre websteder. Desuden er det et plus, hvis du lægger fotos eller videoklip på.

Besøgsaktivitet hjælper ikke
Hvis du skulle få den ide at det hjælper, hvis du besøger andres profil, tager du fejl. Du vil stadig være anonym, hvis du altså ikke følger ovenstående og flere tips, som kan læses i artiklen hos Teknofil.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.