Billige restaurantbesøg

Billige restaurantbesøg

Trænger du til at komme en tur på restaurant og få lidt god mad og drikke til relativt billige penge? Så overvej at blive medlem at klubben Menucard. Der er tale om en slags spiseklub, hvor 150.000 medlemmer er blevet en del af et gastronomisk univers med adgang til restauranter, hvor man – hvis man har det rette medlemskab – kan få rabatter på mellem 30-50 procent. Det sker på cirka 200 udvalgte restauranter, som er fordelt rundt omkring i Danmark. Lad mig straks fastslå, at der ikke findes tilmeldte restauranter i mit lokalområde, så jeg vælger at gå sulten i seng. Måske…

Bag Menucard står den unge Nicklas Stenfeldt, som ønsker at vi danskere skal blive bedre til at komme ud og mærke byen sammen med andre Menucard’ere. Han giver den fuld skrue i konceptet, og han får millionstøtte af selskabet 1CT, som støtter projekter som Menucard. Naturligvis med henblik på fortjeneste. Desuden er den tidligere for Den Blå Avis, Christian Læsø, hoppet med på Menucard’et, og ifølge Læsø knokles der på livet løs for at gøre Menucard endnu bedre, blandt andet på mobiltelefonen, så det bliver lettere at finde en velegnet restaurant.

Der findes to medlemskaber til Menucard: et gratis, hvor du sparer 10-15 procent på maden. Du kan også betale 99 kroner og spare 30-50 procent på dit restaurantbesøg. Bemærk dog at de 99 kroner er et kampagnetilbud, som jeg ikke kan gennemskue hvor længe holder. Apps til iPhone og Android venter på dig.

www.menucard.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.