Billige musikinstrumenter

Billige musikinstrumenter

Landets musikere har nu fået en hjælpende hånd, når det gælder om at finde de laveste priser på musikinstrumenter. Via Instrumentpriser.dk bliver det nu nemmere at finde de billige musikinstrumenter på nogle af landets instrument hjemmesider. Nu er det altså blevet nemmere at finde de gode attraktive priser på musikinstrumenter og andet musikgrej. Mere end 30.000 musik produkter er lagt i databasen, og der skulle således være noget for enhver smag.

Hjemmesiden er delt op i passende kategorier, fx guitar, trommer og bas, så hvis du er ude efter et nyt trommesæt, er det blot at klikke dig videre ind i trommeuniverset. Herinde er der atter delt op efter producenter, og dermed kan du relativt hurtigt klikke dig frem til det ønskede trommesæt. Du kan sortere instrumenter efter pris eller alfabetisk, og så kan du naturligvis også anvende hjemmesidens søgefunktion.

Instrumentpriser blev oprindeligt startet i 2005, men efter nogle år uden den store aktivitet er sitet altså blevet relanceret i nyt udseende og funktionalitet. Hjemmesiden er krydret med musiknyheder fra Gaffa, skæmmende reklamer fra Google og lidt kedelig grafik. Selve indholdet er der dog ikke noget at sætte fingre på, og Nettips hylder altid hjemmesider, der vil os forbrugere det godt!

www.instrumentpriser.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.