Beyond Negotiation – shoot!

Beyond Negotiation – shoot!

Somme tider får vi temmelig interessante henvendelser her på Nettips. Nogle gange er det ønsket om gratis PR her på sitet i form af omtale og i andre tilfælde ønsker man en form for samarbejde. Senest fik vi en henvendelse fra en ung, dansk spiludvikler, som er på vej fremad. Han hedder Rune Holm, og han bad os om at se nærmere på et spil, han har udviklet. Spillet hedder Beyond Negotiation, og der er tale om et skydespil med rumvæsener omkring ørerne på dig.

I spillet Beyond Negotiation bliver din hjemplanet nemlig angrebet af en fremmed hær af rumvæsener. Du skal nu forsvare dig med dit rumskib imod en horde af fjerner fordelt på flere stages. Mellem hvert stage får du mulighed for at opgradere dit rumskib, så du lettere kan nedkæmpe fjenden. Kort og godt: udslet fjendens invasionsstyrke, eller se din verden blive udslettet. Klarer du dig godt, får du måske en plads på highscore listen.

Højt tempo
Spillet er et Shoot-Em-Up i højt tempo. Du styrer dit rumskib rundt på en bane som er fire gange det synlige felt. Dit rumskib styres for eksempel med piletasterne, og der sigtes med musen. Kontroller kan indstilles i en særlig menu, hvis man skulle ønske det. Når man ødelægger fjendlige skibe kan det ske, at de smider en Powerup som kan samles op.

På lydsiden er soundtracket lavet af Levan Lordanishvili fra Vel9 Studios, mens lydeffekterne stammer fra SoundSnap.com. Rune Holm siger: – Jeg bruger biblioteket JorbisSPI til afspilning af komprimeret lyd. Resten af spillet har jeg selv stået 100 procent for. Der skal dog lyde en stor tak til de, som har givet input på spillet undervejs.

Beyond Negotiation er lavet i programmeringssproget java og kan derfor køre på langt de fleste maskiner, som har den nyeste version af java installeret. Spillet er bygget med en såkaldt game-engine som Rune Holm selv har udviklet over de sidste to-tre år.

Ingen dans på roser
Det er ingen dans på roser at udvikle spil. Det er faktisk hårdt arbejde. – Spillet har været vidt omkring, og Beyond Negotiation har været lagt på hylden et stykke tid. Det er nu blevet taget frem og jeg har ændret gameplayet undervejs. Resultatet er et aktion-fyldt spil i højt tempo med masser af fjender, eksplosioner og dødbringende våben, siger Rune Holm.

Den første version af spillet blev offentliggjort for snart et år siden, men det er på ingen måde det spil man idag kan hente fra BlastingPixels. På samme måde vil man i fremtiden kunne finde forbedringer i spillet, og kritik på spillet er meget velkomment og kan for eksempel gives i forummet på hjemmesiden. – I skrivende stund er der otte Stages, otte Opgraderinger, to Powerups og otte typer fjendtlige skibe, men jeg har planer om at tilføje mange flere efterhånden som jeg får tid og ideer, siger Rune Holm.

www.blastingpixels.com/?target=BeyondNegotiation

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.