iPad 2 cover fra Targus

iPad 2 cover fra Targus

Targus er et firma, der hjælper os skødesløse mennesker med at passe lidt bedre på vores teknologiske gadgets og bærbare computere. Det gør firmaet i form af deres beskyttelsesprodukter, der pakker vores ting ind, så ridser og uheldige fejltrin ikke får alvorlige konsekvenser for apparaterne. Et af de nyeste tiltag er et nyt cover til os, der ejer en iPad 2. Er du ikke træt af at din bagside af din iPad 2 bliver ridset, fordi dit smart cover ikke dækker bagsiden? Som udgangspunkt følger der lidt beskyttelse med, når du pakker iPad’en ud første gang, idet der medfølger et lille cover, som er med til at beskytte skærmen. Desværre er bagsiden af iPad’en helt ubeskyttet, og det medfører ofte at der ikke går lang tid, før bagsiden er skæmmet af diverse ridser fra krummefyldte middagsborde samt snuskede skriveborde. Targus er på banen med dette smarte iPad 2 cover, der både beskytter front- og bagsiden.

Forsiden på coveret ligner egentligt bare et blåt smartcover. Dog er der tilføjet lidt tekst i nederste højre hjørne, hvor der står Targus. Da coveret er designet som et smart cover foran, giver det dig mulighed for at folde coveret sammen, så den kan stå på oprejst eller liggende. Funktionen virker utrolig godt og falder ikke så let sammen, da iPad 2 coveret også har en magnet indbygget. Magneten gør det også muligt at sætte iPad’en i “lås tilstand”, da den hjælper coveret med at lukke af for lys for omverdenen.

På bagsiden har Targus belagt coveret med blåt og blødt læder, der er lækkert og godt at holde på + at iPad’en bliver piftet lidt op af den blå farve. På bagsiden er der selvfølgelig også de nødvendige udsnit til kameraet, højtaleren, lydstyrkeknapperne, høretelefonindgangen samt slukknappen.

Targus’ løsning på et sammenhængende smartcover og et cover, der beskytter bagsiden til din iPad 2 er rigtig god og kan kun anbefales. Coveret kan købes for 350 kroner.

www.targus.com

 

{qtube vid:=m96Y4iZAjDI}

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.