Bare bryster – kursus på Facebook

Bare bryster – kursus på Facebook

Upsan! Så kom de bare bryster omsider på Nettips. Sådan er der sikkert nogen, som tænker, når de har tygget overskriften i sig. Nettips har siden starten i 1999 holdt sig på den rene side af blufærdighedens og erotikkens grænser, og vi har haft det fint med at spare læserne for bare bryster i læsehøjde. Dertil er der nemlig kun at sige, at der findes mange andre steder på nettet, der er bedre til den slags end os. Og vi vil hellere nørde. Med hardware, software, gadgets, it sikkerhed og den slags. Men når vi nu alligevel tager begrebet bare bryster i os – endda på forsiden – så skyldes det at man nu kan tage på brystkursus via Facebook. Bag initiativet står Aleris-Hamlet Hospitaler – Danmarks største privathospital med afdelinger i flere byer. Men lad os komme i gang med de bare bryster. Eller hvad det nu er.

Det handler nemlig om brystimplantater. Det foregår på Facebooksiden som hedder Brystakademiet. Du kan også læse mere på Brystakademiet.dk. Ideen til Brystakademiet opstod, da privathospitalet ofte modtog mange henvendelser vedrørende brystimplantater. Et af de lidt anderledes spørgsmål fra en kvinde lød blandt andet:

Risikerer man ikke til at ødelægge implantaterne, hvis man giver førstehjælp med hjertemassage og hjertestarter til en kvinde, der har fået lavet større bryster?

Men der er mange flere gode spørgsmål omkring brystimplantater og bare bryster, så Aleris-Hamlet Hospitaler oprettede altså Facebook siden som assistance og supplement til alle de sider, der allerede eksisterer på nettet omhandlende brystimplantater. I skrivende stund har denne Facebook side nu over 5.000 Likes. Her får læserne svar på en række ofte stillede spørgsmål, som især kvinder har på sinde i forhold til brystimplantater. – Skal jeg vælge silikone- eller saltvandsimplantater? Hvor hurtigt bliver jeg aktiv igen efter en brystoperation? Hvor længe holder brystimplanterne? Jo, der er mange gode spørgsmål på Brystakademiet.

Til de læsere, som er nysgerrige efter om hjertemassage kan ødelægge de bare bryster – altså brystimplantaterne – på grund af hjertemassage er svaret: Ja, der er en vis risiko for at brystimplantater beskadiges ved hjertemassage.

www.brystakademiet.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.