BackBeat Sense – lækkert headset

BackBeat Sense – lækkert headset

Lækker lyd, når der arbejdes og rejses. Det er vigtigt for mig. Derfor forsøger jeg altid at investere I gode lydoplevelser, når der skal investeres I nyt headset, højttalere eller lignende. Det er eksempelvis sjældent at der følger gode headsets med I æsken, når du pakker din nye smartphone ud.

Her er min oplevelse at mange smartphone producenter sparer på den gode lyd. Derfor har jeg fået den fetich at gå efter gadgets, der bringer god solid i mine ører, når jeg igen og igen lytter til musik. Musik er en stor del af min hverdag på job og i fritid. Derfor skal lydkilden være i orden.

Senest er det et headset fra Plantronics, der har vundet min interesse. Tidligere var det Plantronics BackBeat Pro, som var den foretrukne rejsefælle, men nu er Plantronics ude med et nyt headset, som er vældig attraktivt. Headsettet hedder BackBeat Sense.

Et virkelig godt headset: BackBeat Sense

Der er tale om et virkelig godt headset som skiller sig ud fra BackBeat Pro på især ét vigtigt punkt: vægten. Hvor BackBeat Pro kunne være en tung og varm sag at iklæde sig med, er BackBeat Sense meget lettere, og trods en beskeden vægt, får du stadig en god lydoplevelse.

Nuvel, BackBeat Pro har stadig en noget mere fyldig bas end BackBeat Sense, men det skal gå op i en højere enhed, og her er vægten også en karakteristisk parameter at få med i det samlede billede af et moderne headset. BackBeat Senses vægt på 140 gram gør dette headset til et varmt emne under juletræerne denne sæson.

BackBeat Sense er et Bluetooth headset og altså helt trådløst, hvis du ønsker det. Personligt er jeg altid glad, hvis jeg kan slippe for belastende og irriterende ledninger, og det er meget let at skabe kontakt imellem min Android smartphone og BackBeat Sense. De finder hinanden meget hurtigt. Få sekunder senere er der musik i øregangen.

18 timers musik på en opladning

Samtidigt med at BackBeat Sense er et let headset er det også meget behageligt at have på ørrerne i længere tid ad gangen. Mine ører er anatomisk ikke skabt til inear høretelefoner, så jeg er blevet særdeles glad for den lækre komfort der er i BackBeat Sense. Bløde ørepuder med et specielt memoryskum former sig efter dine ører, og hvis du skal hvile ørerne, kan du med fordel skubbe headsettet om i nakken og lade det hvile sig der.

BackBeat Sense har desuden indbyggede sensorer, som hele tiden registrerer om headsettet er i brug på ørerne. Hvis du for eksempel tager headsettet af, sættes musikken på pause, og dermed forlænges batterilevetiden i headsettet, som naturligvis er født med et indbygget, opladeligt batteri. Når headsettet atter placeres på ørerne, aktiveres playliste og hurtigt hører du igen rytmerne i øregangen.etr

Apropos batterilevetiden er der god bonus i BackBeat Sense. Headsettet skulle kunne klare op til 18 timers musik og film på en opladning. Det er blandt andet den imponerende Bluetooth der sluger en del af strømmen, hvor Plantronics skriver at BackBeat Sense kan kobles til en smartphone op til 100 meter væk.

Smart taske til opbevaring

Da BackBeat Sense er et fuldmoderne headset, bruger du det naturligvis også som mikrofon, hvis din smartphone ringer eller hvis du foretager et opkald. Her kan du i øvrigt slå det såkaldte OpenMic til, hvilket betyder at du kan høre, hvad de foregår omkring dig.

BackBeat Sense er et attraktivt headset med solid og veldimensioneret lyd, måske med en lidt svag bas. Det er en stor fornøjelse at havde headsettet på hovedet, og den lille medfølgende transportpose gør det let at have headsettet med i tasken eller kufferten på turen.

Der følger desuden lade- og lydkabler med i æsken, og dette kan være en fordel, hvis du pludselig udgår for strøm undervejs. BackBeat Sense kan købes i to farver: Black/Espresso og White/Tan. Prisen er 1.499 kroner.

www.ergotel.dk/index.php?sideid=2

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.