Automatiske opdateringer i Flash

Automatiske opdateringer i Flash

Et af de store huller i internet-osten er Flash. Flash-teknologien finder du mange steder på nettet, men problemet med Flash er, at den er sårbar over for ondsindede banditter, som ønsker at tage en vis legemsdel på os. Dette er en af grundene til, at din Flash-player ofte skal opdateres. Dette opleves typisk, når du tænder din pc. Pludselig dukker et opdateringsvindue frem på skærmen, hvor Flash høfligt spørger om lov til at opdatere sig selv. Dette bør du naturligvis give programmet lov til. Dermed får du den seneste og mest sikre version af Flash på din computer. Nu ændrer Flash strategi.


Fremover vil det nemlig heldigvis blive sådan, at man som bruger får mulighed for at lade Flash opdatere sig selv, uden at programmet skal spørge om lov først. Fra version 11.2 af Flash får du den option at kunne sætte et lille flueben ud for en bitte linje, hvor du giver Flash lov til at opdatere sig selv. Konkret hedder muligheden


Install updates automatically when possible (recommended)


Hvis du endnu ikke har installeret version 11.2 på din Windows computer, kan du kigge ind på nedenstående link, hvor Flash 11.2 Beta ligger parat. Jeg installerede til min Windows 7 64 bit uden problemer. Men det sker helt på eget ansvar!


http://labs.adobe.com/downloads/flashplayer11-2.html

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.