Automatisk lydløs Android

Automatisk lydløs Android

I mit civile job er der mange ting på spil. En af de alvorlige er risikoen for at ens mobiltelefon ringer, mens jeg underviser. Se, det er dæl’me alvor, for mine dygtige kursister indfører ofte den regel, at hvis ens mobiltelefon ringer i timerne, koster det kage til holdet. Det har mange kursister måttet sande, og jeg er 7 9 13 stadig undsluppet, men det er nu mere held end forstand. Mange gange har jeg nemlig erfaret at telefonen ikke stod på lydløs, og at jeg er blevet reddet på målstregen af en diskret ringetone, når der dukker en ny mail op på min Android.

Det handler derfor om at jeg hver morgen har sat telefonen på lydløs til klokken 15.24, hvor min undervisning typisk stopper. Men ikke længere! Jeg har nemlig just installeret en gratis app der hedder Silence. Silence er sådan en app, som man måske nok har efterlyst, men ikke lige vidst hvordan man skulle finde den i Google Play. Nu dukkede den altså op ved et tilfælde, og der er tale om en vældig simpel app, som hjælper dig med at oprette små regler i din telefon. En regel kan for eksempel være, at telefonen hver dag fra mandag til fredag i perioden 08 til 15.24 skal være lydløs. Det koster ganske få klik i app’en – så er den klaret. Det samme kan du jo gøre med hensyn til lydløs telefon om natten.

Du kan også bede Silence om eksempelvis at slå datanetværk fra i en bestemt tidsperiode. Det er jo ingen hemmelighed at data koster strøm, hvis den skal stå og hente data fra mail og Facebook konstant. Og hvorfor egentlig bruge strøm på dette, hvis du alligevel skal passe dit arbejde? Du kan således oprette en regel, der hedder at du slår data fra i tidsrummet fra 08 – 16.

Silence indeholder desuden mulighed for at oprette små regler ud fra aftaler, som du allerede har i din kalender. Hvis du for eksempel spiller badminton hver tirsdag fra 19 – 21, beder du blot Silence om at gå i lydløs tilstand samt at den skal slå data fra. Og det fede er jo desuden at du fremover ikke behøver at tænke på at slå lydløs fra for at gå glip af et indgående opkald…

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.epsilonlabs.silence.ads

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.