Årets mest spændende bolig?

Årets mest spændende bolig?

Boligsiden er et sted på nettet, hvor du kan få stillet din sult og tørst efter boliger. De påstår at de er Danmarks mest besøgte boligportal, og når de skriver det på alle deres sider, må det jo passe. Da jeg var forbi en lørdag formiddag, havde Boligsiden næsten 69.000 boliger til salg. Mon ikke der er lidt for enhver smag. Nå, Boligsiden er ude med en lille skæg detalje: en oversigt over spændende boliger.

Nettips er ikke blevet ejendomsmæglernes yndlinge, men når vi modtager gode tips til anderledes oplevelser på nettet, står vi ikke tilbage for lidt god PR – i dette tilfælde til Boligsiden. Hvis du er interesseret i en af nedenstående boliger, er du velkommen til at kontakte rette vedkommende for en rundvisning – bare du ikke kontakter os! Vi vil hellere guide om it og gadgets.

En gammel stationsbygning. Var det noget? Den ligger i Spøttrup og giver dig 220 kvadratmeter at boltre dig på. Billetlugen og tilhørende klokke følger med i prisen: 2,3 millioner kroner.
www.boligsiden.dk/salg/822938056

Eller et tidligere mejeri? Mælkerester og osteklokker! Mejeriet i Majbølle er sat i top stand af en flittig tømrermester, og du får et boligareal på 430 kvadratmeter. Udkigstårnet følger med i prisen: 2,3 millioner kroner.
www.boligsiden.dk/salg/457069307

Et vandtårn? Uden vand? Dette vandtårn i Toftlund skulle være temmelig specielt. Det runde tårn er bygget sammen med tilstødende bygninger, så du får 179 kvadratmeter at bosætte dig i. Det runde tårn er naturligvis indeholdt i prisen på 1,2 millioner kroner.
www.boligsiden.dk/salg/976270260

Og nu vi er ved vand: hvad med et gammelt fyrskib? Det blev bygget i 1877 og man har bevaret det gamle fyrtårn. Hvis du er interesseret i din egen husbåd, kan dette blive din for 8 millioner kroner.
www.boligsiden.dk/salg/852792776

Og endelig får du et tilbud om dit eget sommerhus med egen bunker. Så kan du sætte dig derned, hvis du synes der er for megen støj omkring dig. Sommerhuset ligger ved Vestervig, og husk at bunkeren selvfølgelig også gerne må benyttes som vinkælder, billardsalon eller hvad der måtte passe dig. Prisen er 2,6 millioner kroner.
www.boligsiden.dk/salg/566625523

På falderebet skal jeg da lige give min genbo, Jens, en smule reklame. Han bestyrer den lokale Home, og de har en masse spændende boliger til salg. De er møghamrende dygtige hos Home Svendborg, og hvis du overvejer at flytte herned på Sy’fyn, så bid dig selv i næsen på, at jeg gerne giver en kop kaffe. Du siger bare til.

www.home.dk/boligkatalog/svendborg/

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.