Apps til studerende

Apps til studerende

Smartphones kan bruges til meget. De kan bl.a. bruges hvis du skal foretage et telefonopkald! Men de kan også bruges til mail, SMS og en masse andet. En af styrkerne er, at du kan installere diverse apps, som vel godt kan oversættes som programmer til din smartphone. Der findes tusindvis af forskellige apps, og der skulle være nok for enhver smag. Hvis du skulle høre til gruppen af studerende i landet, har du sikkert installeret en masse apps på din smartphone (hvis du altså ejer én). Her kommer nogle idéer til apps, som du måske kan bruge.

Evernote
Efter min mening en supersmart app, der hjælper dig, hvis du skal tage nogle smånotater, eller hvis du pludselig ser noget igennem dit kamera, som skal huskes til en anden god gang. Du kan sågar bruge Evernote som en slags diktafon. Ved at anvende Evernote gemmer du det hele på din egen gratis konto, og dermed har du tingene til rådighed, når du har din smartphone eller hvis du logger ind på din konto via computer. Evernote er gratis.

Dropbox
Og så har du sikkert også brug for at gemme dine filer, så du altid har dem ved hånden. Det er jo rart at du akn sidde ved computeren og skrive en alenlang rapport, men hvad gør du så, hvis du skal have den med på farten? Bruger du en USB nøgle? Overvej at bruge Dropbox eller Google Drive. Disse online lagre sikrer at du altid har dine filer ved hånden, bare du har dataadgang.

eTilbudsavis
Studerende har tit brug for at spare på pengene. Denne danske app hjælper dig med at finde de gode tilbud i lokalområdets butikker. Via GPS’en kan du hurtigt finde tilbud på de varer, som du står og mangler. Skriv for eksempel tandpasta eller toiletpapir, hvorefter denne app finder tilbud frem til dig. Tjek også Top 25 ud. Måske er der et tilbud, der bare ikke kan sige nej til…

Oversæt
Endelig kan du overveje at bruge Googles Oversæt. Google Translate kendes efterhånden af mange ved computeren, og Google har naturligvis også udviklet en app, som du kan bruge på din smartphone. Oversæt sætter dig i stand til at oversætte ord og sætninger, og hvis du har en sms der også lige skal oversættes, magter programmet også det.

Hvilke apps kan du anbefale til studerende?

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.