Gratis apps til Android

Gratis apps til Android

Android er groft sagt Googles modsvar til Apples iPhone, altså når det handler om styresystemer til smartphones. iPhone har bevist sin styrke, og iPhones succes er indiskutabel. Alligevel vover jeg det ene øre og påstår, at Android er mindst lige så brugervenligt som iPhone, og så begynder der at dukke rigtigt mange interessante programmer – applikationer – op til Android. Nu er jeg selv en Androide, idet jeg har en HTC Desire liggende i lommen. Derfor er det ikke tilfældigt, at jeg i disse spalter fokuserer på Android. iPhonister er velkomne til at sende os gode Apps ideer til iPhone. Nå, lad os kaste et blik på nogle applikationer til Android, som er værd at lægge mærke til. Du finder applikationen ved at søge efter navnet i Marked.

AppBrain
Først og fremmest er AppBrain en interessant applikation. På websitet opretter du en gratis profil, og herefter går du i gang med at tjekke diverse applikationer ud. På websitet vælger du en stak applikationer, hvorefter du installerer AppBrain som applikation. Nu synkroniseres dine valg på websitet med telefonen, og inden du ser dig om, er de valgte applikationer installeret på din telefon.

3G Watchdog
Hvor stort er dit dataforbrug? mange abonnementer har et loft for hvor meget man kan sende ud og ind i telefonen, og så er det rart at kunne holde styr på forbruget. Det gør 3G Watchdog for dig, og programmet giver dig statistik for i dag, uge og måned.

Autohjælp
Nykredit har skabt en applikation, som primært bruges af bilister. Applikationen hedder Autohjælp, og ved at indtaste diverse stamoplysninger bliver det nemmere for dig, hvis du en dag har behov for at indberette et uheld til dit forsikringsselskab. Via telefonens GPS finder applikationen endda selv ud af, hvor sådan cirka uheldet fandt sted.

SDMove
Med Froyo-opdateringen (Android 2.2) er det endelig blevet muligt at installere applikationer på telefonens hukommelseskort. Problemet er imidlertid at det ikke er alle applikationer, der er parate til det. Med SDMove finder du hurtigt ud af hvilke applikationer du kan flytte til dit memorycard.

Talking Tom
Her får du en sød, nuttet kat, der er i stand til at sige det du fortæller den – altså en papegøje forklædt som kat. Optag dine samtaler og læg dem på YouTube – hvis du synes.

Tv.nu
Hvad kommer der i fjernsynet? Med denne svenske applikation får du et overblik over, hvad der sendes i tv. Du kan vælge blandt mange danske og udenlandske tv-stationer.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.