Apple patent

Apple patent

Det er almindelig viden, at Apple laver nogle designmæssige lækre computere, MP3 afspillere og mobiltelefoner. De fleste ved også at Apple indtil nu har haft stor succes med at undgå at myndighederne blander sig i måden firmaet kører sine forskellige forretninger på, selv om der fra tid til anden har været en optimistisk embedsmand, der har gjort et halvhjertet forsøg  forsøg på at ændre Apples forretningsgang.

Særlig hvad angår et af firmaets mest kendte produkter, nemlig deres mobiltelefon iPhone, har Apple indtil nu vist, at de suverænt styret hvilke applikationer, der måtte benyttes, hvilke telefonselskaber der fik lov til at sælge mobiltelefonen, hvis de lokale regeringer ikke allerede havde en lov der forbød eksklusivaftaler, samt hvilke former for service kunderne får lov til at  benytte.

Det skulle de ifølge Dailytech blandt andet have bevist ved, at firmaet i flere måneder havde lukket for at kunder ved amerikanske telefonselskaber kunne benytte MMS.

Patent
Apple der allerede har en del patenter, blandt andet et multi-Touch patent angående mobiltelefoner,  ser nu ud til være så begejstret over den måde de med hård hånd styrer alt hvad der har med deres produkter at gøre, at de vil patentere det.  Det lyder godt nok ret utrolig, men nu må vi se om det amerikanske patentbureau finder Apple måde at mobbe deres kunder på, værdig til et patent.

Du finder patentansøgningen her

http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=16410

Kommentar
Hvis Apple virkelig får det patent igennem, så tror jeg at jeg vil ansøge om patent på hvordan generer fork på, da jeg mener at det er på en hel unik måde. Apple skal passe på at de ikke ender som B&O, der troede de styrede verden og så endte med at få ordentlige hug.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.