Apple eller ej

Apple eller ej

Der var i går nogen forvirring om den tablet, der lå foran Nvidia CEO Jen-Hsun Huang under en pressekonference, der blev afholdt  efter at han havde holdt en tale ved American University of Dubai .Under pressekonference fortalte Jen-Hsun Huang om retssagen mellem Intel og Nvidia, at Intel forsøgte at standardisere teknologien og at Nvidia sammen med Apple ville gå nye og bedre veje.

Da han i det meste af konferencen brugte tiden på at fremhæve alle de positive ting ved Apple og samtidig fortalte at hele familien var glade Apple brugere, gik der overgang rygter om at denne tablet skulle være fra Apple.

Det har dog senere i løbet af dagen vist sig, at den tablet, som kunne ses foran ham under pressemødet er en Tegra baseret tablet, der er fremstillet af Nvidia. Den skulle være fremstillet til forskellige firmaer og  maskinen på bordet skulle være fremstillet til T-mobile, specifikationerne er endnu ikke kendt.
http://www.shufflegazine.com/2009/11/08/nvidia-ceo-visiting-dubai-says-im-all-apple/

Politisk korrekt.
Det vælter ind med applikationer til iPhone, og det ser stadigvæk ud til at Apple ikke er et selskab der er til billige grin eller politisk ukorrekte karikaturer. I øjeblikket skulle firmaet derfor have en applikation under luppen, ved navn iFart, jeg prutter.

Karikaturisten Tom Richmond havde lavet en applikation, som viste en karikatur af samtlige 544 medlemmer af kongressen, applikationen gav mulighed for at se kongresmedlemmets kontaktpersoner i forskellige byer og andre relevante oplysninger. Der var også mulighed for at få politikerens hoved til vokse ved at ryste sin iPhone. Denne applikation fik dog afslag, fordi den muligvis kunne virke stødende på nogen.
http://www.msnbc.msn.com/id/33835003/ns/technology_and_science-tech_and_gadgets/

Du kan se nogle af de karikaturer, der blev afvist her:
http://www.tomrichmond.com/blog/2009/11/09/apple-rejects-my-caricature-app/

Problemer for hackintosh.
Det ser ud til at Apple har gjort alvor af at få rettet en hel del af de fejl, der har været i forbindelse med udgivelsen af Snow Leopard. Med udgivelsen af version 10.6.2 skulle mange af de fejl, som nogle af brugerne rendte ind i, være blevet rettet. Alt efter hvilken artikel du læser, så ser det ud til at antallet af rettelser variere, men det skulle være mere end 30.

Desværre for brugere af de såkaldte  hackintosh, det er netbooks der er sat til at køre Apples styresystem, så ser det ud til, at Apple har droppet understøttelsen af Intels Atom processor. Det skulle ifølge flere fora indlæg have bevirket at brugere, der har fået deres netbook til at køre  Snow Leopard, skulle være rendt  ind i alvorlige problemer.
http://www.eweek.com/c/a/Apple/Apple-Updates-Snow-Leopard-Possibly-Disabling-Hackintoshes-410043/

 

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.