App som indkøbsseddel

App som indkøbsseddel

Vi er mange, som til dagligt glemmer et eller andet, når vi står ved købmanden eller i det lokale supermarked. Det kan nemlig være mere end svært at huske alt det man skal købe for at skabe det perfekte hjem. Leverpostej. Spegepølse. Affaldsposer. Tandpasta. Hundemad. Og så videre. I mange år har den gode indkøbsseddel været en fast bestanddel i enhver lomme før afgang mod indkøbsstedet, men nu er stattes denne indkøbsseddel af en ny app, som du kan tage i brug, hvis du skal handle i Bilka. Med den nye app påstår Bilka, at du hurtigt og nemt kan klare dagens indkøb – overstået i en fart.

Der er tale om en app, der fungerer som indkøbsseddel. Varerne er delt op i kategorier, og app’en er så praktisk indrettet at disse varer præsenteres på din iPhone i den rækkefølge du bevæger dig rundt i Bilka. Der er forskel på de enkelte Bilka butikkers indretning, så du skal selv lige vælge, hvilken Bilka der er din foretrukne (jeg har ingen…). Skulle Bilka have tilbud på bleer, hundemad eller spansk rødvin kan du vælge at modtage besked om dette via den smarte elektroniske indkøbsseddel.

Denne app, som altså virker som den moderne indkøbsseddel, kan synkroniseres på tværs af iPhones. Synkroniseringen foregår automatisk, eller du kan opdatere din elektroniske indkøbsseddel via en sms eller e-mail. Det betyder at Lillemor kan opdatere jeres fælles indkøbsseddel hjemmefra, mens ud rent faktisk står midt i butikken og spejder efter varer. Jeres elektroniske indkøbsseddel husker de varer I indtaster i app’en, og hvis nogle af disse varer skulle komme på tilbud, kan I vælge at modtage besked herom. Det er ganske praktisk at man slipper for at skrive de samme varer dag efter dag.

– Skriver du fx ”jordbærmarmelade” på listen, og Bilka har tilbud på det, så kommer der en ”se tilbud”-markering ud for ordet, som viser, hvilket mærke, og hvilken pris varen sælges til i den pågældende uge, fortæller Hannu Vangsgaard fra Bilka.

Denne elektroniske indkøbsseddel virker kun til iPhone, hvilket vidner om at Bilka stadig har meget at lære. I dag findes der nemlig også et system, der hedder Android, og de særlige Windows phones er også på vej til at indtage folks lommer. Her skriver Bilka dog, at man forventer at have en app klar til Android til august 2014. Du kan hente denne indkøbsseddel app til dit iApparat på 3 måder:

1) Send SMS til 1245, skriv BILKAAPP (det koster almindelig SMS-takst)

2) Åbn Safari på din iPhone: Gå til app.bilka.dk

3)Hent appen direkte i Appstore på:

https://itunes.apple.com/dk/app/bilka/id845130478?mt=8

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.