Angry Birds til Windows

Angry Birds til Windows

For et stykke tid siden fik jeg installeret et spil på min Android smartphone. Spillet hed Angry Birds, og i starten så jeg ikke den store morskab i spillet. Kort fortalt handler spillet nemlig om at sende en række forskellige fugle af sted igennem luften, så de kan massakrere uskyldige grise og deres små grislinger. Disse kære grise forskanser sig bag forskellige bygninger, så det gælder altså for dig at gennemskue hvordan du bryder grisenes forskansning. Efter ganske få afskydninger fandt jeg ud af, at Angry Birds var ganske underholdende.

Der gik således ikke længe før jeg lå på sofaen og sendte de gale fugle af sted for at få has på grisebasserne, og faktisk formåede jeg at stryge igennem banerne ret hurtigt. I dag er jeg frelst for Angry Birds, og jeg gider faktisk ikke at spille spillet længere, ejheller selv om spillet har fået nye baner og udfordringer. Dette til trods synes jeg at computerejere også skal have chancen for at afprøve Angry Birds på deres Windows computer. Det er jo ikke alle, som gider at investere skillinger i smartphones a la Android eller iPhone.

Nu troede jeg – naiv som jeg er – at man blot kunne surfe ind på producentes hjemmeside og downloade spillet derfra, men Rovio, som virksomheden hedder, skilter ikke med deres Windows udgave af Angry Birds. Spillet kan imidlertid downloades forskellige steder på nettet, og prisen ligger på cirka fem dollars, altså små 30 kroner. Angry Birds var oppe at vende i vort forum, hvorfra link til spillet kan ses. Lad fuglene synge og grisene hvine!

www.rovio.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.