Android Apps

Android Apps

Af GDK

Jeg har de sidste dage bemærket der heldigvis er kommet flere artikler omkring applikationer til Android, heldigt fordi sådan én har jeg. Jeg har en Sony Ericsson X8 og den fungerer fint nok til mit behov. Noget større eller andet kan være kommer på tale, når jeg har leget lidt mere. Der er brugt en del tid på applikationer fra Marked og der er en del, der er gode og andre som er helt ude i skoven.

Den sms funktion der er indbygget i telefonen, synes jeg er dårlig. Jeg har et par fede fingre og her bliver det altså lidt for småt når jeg skal skrive en besked. Så i stedet har jeg købt og betalt for applikationen Slide IT. Det er et super program. Her kan du bruge fingeren, altså en af dem, og stryge den hen over alfabetet og på den måde stave til dit ord, uden du skal trykke på hver enkelt bogstav for at trylle et ord frem der alligevel bliver forkert. Applikationen bliver opdateret ofte, og bliver endnu bedre.

Af applikation til sms bruger jeg den gratis løsning ”go sms”. Fortryllende program. Den bruger heller ikke meget forbrug af batteriet, hvilket er et ”must” fra mig.

Gratis alarm
Dernæst fandt jeg ud af, efter jeg havde købt telefonen og brugt den ihærdigt, at for at alarmen skal fungere så skal telefonen være tændt og lyden skal være på. Æv! Jeg gider ikke blive vækket af min telefon når jeg får en sen sms eller mail. Her bruger jeg den gratis applikation Alarm Clock. Her kan telefonen være lydløs, og den vækker mig stadig om morgen. Der er en masse fede indstillinger, jeg dog ikke bruger helt endnu.

Den sidste fede ting; placer selv dine applikationer på flere mindre ”skriveborde” i stedet for at bruge den indbyggede. Der bruger jeg ”Go launcher”. Det er et super nice program!

Her er lidt om go sms: http://www.appbrain.com/app/go-sms/com.jb.mms

SlideIT: http://www.youtube.com/watch?v=229U0ZYPum8 (video så du kan se inden du køber og installerer).

Go launcher: http://www.appbrain.com/app/go-launcher/com.gau.go.launcher – det er i øvrigt de samme der også har lavet Go sms som beskrevet i artiklen.

Alarm Clock Plus: http://101bestandroidapps.com/app/alarm-clock-plus-v2/818/

Her kan du se flere applikationer til Android, nogle koster og andre ikke: http://101bestandroidapps.com/

Hvis du har nogle gratis apps du vil dele, så fyr dem af nedenunder. Måske er der noget vi alle kan bruge. 

God fornøjelse!

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.