Anderledes hjemmesider

Anderledes hjemmesider

Brug tiden på noget ganske ufornuftigt. Tjek disse mere eller mindre skøre klik grundigt ud.

 

Hjemmesider på nettet er der som bekendt nok af. Derfor er der flere timers underholdning lige ved hånden, når man bevæger sig ud på det enorme world wide web. Nu behøver det ikke at være kedeligt det hele, så her forærer vi læserne en stak links, som byder på oplevelser til anderledes hjemmesider.

www.carstuckgirls.com
Med fare for at blive kaldt mandschauvinist skal jeg understrege, at hjemmesiden ikke er min ide. Her har folkene bag – mandehørmere – oprettet et website, der fokuserer på det fordomsfyldte dilemma imellem kvinder og biler, som sætter sig fast i mudder eller sne. Hjemmesiden har forskellige gallerier af kvinder og biler, og der er mange flotte modeller. Modeller af hvad? Det lader jeg avisens læsere afgøre..

www.kotztueten-museum.de 
Her i ferietiden er der pænt gang i diverse flyvemaskiner, som transporterer turisterne rundt i hele verden. En af ingredienserne på en flyvetur er de små poser ved sæderne. Disse små poser anvendes, hvis man får det ubehageligt og skal kaste op. En tysk mand har oprettet sit eget brækpose-museum, hvor han lister den ene pose op efter den anden. Fri entre.

www.abcdefghijklmnopqrstuvwxyzabcdefghijklmnopqrstuvwxyzabcdefghijk.com
Jeg beklager, men dette er heller ikke min ide. Som webadressen næsten antyder, er der tale om en ret lang fidus. Hvis man mangler en mailadresse, som er markant anderledes, får du en stillet gratis til rådighed på websitet. Jeg glæder mig til at få en mail fra dig, hvor du anvender en adresse fra ”mangebogstaver.com”.

www.furnitureporn.com
Vi befinder os i en periode på året, hvor møblerne er kravlet udendørs. Vi elsker vores havemøbler, og det er en sand fornøjelse at leve livet udendørs. Men hvad med møblerne? Hvad foretager de sig, når nattens mørke indtager nærmiljøet? Laver de monstro noget frækt?

www.dancingpaul.com
Nyder du at se andre danse? Så bør du kaste et blik på denne klikskøre hjemmeside, hvor du bestemmer hvordan Paul skal danse. Du afgør også hvilken musik og hvilke steder han skal foretage sine skøre dansebevægelser. Stort tidsspilde vil mange mene.

www.geogreeting.com
Send venner og bekendte en lille alternativ hilsen via nettet. På denne hjemmeside koblæer du din besked sammen med en række steder fra hele verden, opfanget på Googles fantastiske kortsystem, Google Maps.

www.whatceleb.com
Har du en usagt drøm om at finde sammen med en berømthed? Problemet er bare, at du ikke lige ved hvem der matcher dig bedst. Fortvivl ikke for denne hjemmeside hjælper dig. Indtast dit navn, din alder og angiv om du foretrækker mænd eller kvinder. Fortæl også hvilken aldersklasse du foretrækker. Snart er du blevet klogere. Jeg blev anbefalet Teri Hatcher, og hun ser bestemt sund og rask ud…

www.sound101.org
Forfærdelige lyde. Vi har hver især nogle lyde, som vi foragter i større eller mindre grad. På hjemmesiden angiver du køn, alder og hvor i verden du bor. Herefter fremstiller ”maskinen” en række rædselsfulde lyde, for eksempel en hostende mand, en chips-spisende kvinde eller et barn, der er nybegynder på violin.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.