AMU-kurser – nem adgang

AMU-kurser – nem adgang

AMU kurser er i høj kurs i denne tid og det med god grund. Mange virksomheder har svært ved at få fyldt ordrebogen op, og frem for at afskedige gode medarbejdere vælger mange virksomheder at sende medarbejderne på AMU kursus. AMU kurser er i høj, faglig kvalitet, og medarbejderne får dermed fyldt op på deres kompetence-tank. Det ved jeg fra mit job i et moderne kursuscenter på Fyn!

Desuden kan virksomhederne få tilskud til disse AMU-kurser, så udgiften ikke behøver at blive enorm i denne krisetid. Det har hidtil blot været en smule svært at finde de rette AMU kurser til medarbejderne, men det er der rådet bod på med en ny dansk hjemmeside.

Hjemmesiden hedder Amukurs.dk og på denne hjemmeside er det relativt nemt at finde egnede AMU kurser og kursuspakker, der henvender sig direkte til konkrete jobfunktioner inden for industrien, transport og kommunikation, handel, administration og ledelse. Herved skulle det gerne blive lettere for den enkelte medarbejder og chef at finde frem til de kurser, der klæder medarbejderne ekstra godt på til at kunne varetage fremtidens jobfunktioner. Efteruddannelse er vigtigt i denne tid, hvor globalisering og krise ofte befinder sig i overskrifterne.

Det er som nævnt let at bruge Amukurs.dk. Du kan således vælge din branche eller skrive et relevant søgeord i søgefeltet. Herefter kan du vælge relevante AMU kurser, de detaljer om kurserne og eventuelt sammenligne med andre lignende kurser. Du kan sågar printe en kalender, som giver dig overblik over de kurser du går efter. Desuden er det rimeligt nemt at tilmelde sig AMU kurserne, idet du sendes direkte videre til Efteruddannelse.dk, hvor du klarer de praktiske ting omkring tilmelding til AMU kurser.

www.amukurs.dk

{fcomment}

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.