AirTame – spændende dansk produkt

AirTame – spændende dansk produkt

It nørder som undertegnede har altid haft lyst til at fortælle vidt og bredt om sjove og fornøjelige ting, som opleves på computer eller telefon. Hvem kender ikke situationen, hvor man oplever et sjovt videoklip på YouTube, men hvor det er en smule besværligt at dele videoklippet, fordi man har det liggende på sin smartphone.

Derfor kan det være en stor fordel at man kan kyle indholdet fra computer, tablet eller smartphone direkte op til en projektor eller til stuens fjernsyn. Her har vi i huset i lang tid anvendt det geniale Apple TV eller Chromecast til formålet, men nu melder et nyt, smart dansk produkt sig på banen.

Trådløs forbindelse via wifi

Produktet hedder AirTame, og er en fiks lille HDMI anordning, som du sætter ind i dit fjernsyns HDMI port eller i projektorens ditto indgang. Når AirTame er koblet til dit ønskede apparat, er du snart klar til at transmittere skærmbillede fra tablet, smartphone eller computer op på storskærm eller tv. Dette hele foregår via husets/kontorets wifi: når AirTame er forbundet til det lokale wifi, er der forbindelse imellem AirTame og eksempelvis smartphone, tablet eller computer, så længe de også er koblet op på samme wifi.

Inden du kommer i gang med at bruge din AirTame, skal du lige installere en app, som du lægger på det apparat, som skal bruges til at transmittere signal til tv eller projektor. Du installerer for eksempel denne app på din MacBook eller Windows pc, hvorefter du får besked, hvis der er en AirTame modtager i nærheden af dig.

AirTame bliver et hit

Når der er forbindelse imellem AirTame og dit apparat, for eksempel din tablet, kan du ganske enkelt spejle indholdet fra din tablet op til fjernsyn eller projektor helt trådløst. Ingen besvær med bøvlede ledninger og den slags.

Kvaliteten af transmissionen via AirTame er helt enestående god, og efter ganske få ganges brug kan jeg blot konstatere, at dette danske produkt hurtigt kan gå hen og blive en kioskbasker i hele verden.

Jeg kan sagtens forestille mig at AirTame bliver standard installation på mange computere i mødelokaler og konferencerum. På den måde kan regneark, instruktionsvideoer eller fikse PowerPoint præsentationer hurtigt kastes op på storskærm.

Prisen for en AirTame ligger på cirka 1.850 kroner. Prisen vil sikkert afskære nogle private it nørder fra at købe sådan en bandit. Dog kan jeg roligt sige, at det bliver den løsning, som jeg fremover vil bruge i mit firma, Bojsen IT, når jeg kommer ud og skal holde et oplæg om dit eller dat. På den måde er der hurtigt adgang til stedets projektroer eller tv, og så handler det ellers bare om at sælge varen!

www.airtame.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.