Air Playit til din smartphone

Air Playit til din smartphone

Nu har du mulighed for at streame direkte fra din iPhone, iPad, iPod og snart Android fra din computer. Dette sker via programmet ”Air Playit”, som du kan downloade helt gratis fra App Store og snart Android Marked. Før at du kan begynde med at streame fra din computer ned til din enhed, er det meget vigtigt, at du har downloadet programmet til din computer. Du kan downloade ”Air Playit” helt gratis til PC og Mac på deres hjemmeside.

Air Playit er et super smart program, som giver dig mulighed for at afspille videoer, musik eller andet ned fra din computer til din enhed. Du har selv mulighed for at bestemme hvad for nogle mapper, som du vil have, at man kan streame ned. Det er fx smart, hvis man skal holde en fest, og man ikke lige har lagt hele sit musikbibliotek ned på sin telefon. Så er det bare at have forbindelse til computeren. Og vupti. Så kan du bare afspille alt det musik, du kan og vil fra din computer. Det er også genialt, hvis man simpelthen ikke orker at hente sin bærbare computer for at vise en kort video på 3 minutter. Air Playit er super nemt at betjene, og det kører egentlig som smurt, lige så snart man er startet.

Jeg er lidt ærgerlig over, at dette program ikke kan noget mere. Jeg savner lidt mere indhold, som er lidt mere ekstraordinære. En anden irriterende ting er ventetiden på at få streamet det ned på din iPhone. Jeg synes det tager lang tid at få en video hentet ned, så man kan se den. Jeg kan rigtig godt lide den måde, at programmet er lavet på, men der mangler lige det ekstra, før at det kan få de sidste ”stjerner”.

Du kan læse meget mere om Air Playit på www.AirPlayit.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.