Acer lancerer Aspire Ultra M3

Acer lancerer Aspire Ultra M3

Acer har netop sluppet nyheden om at de snart er klar med sin anden ultrabook, Apire Ultra M3. Maskinen bliver den første på markedet med 15,6” skærm, men holder sig alligevel under 20 mm-grænsen på det tykkeste. Til trods for den beskedne størrelse er den udstyret med DVD-drev – noget vi ikke har set i ultrabook-segmentet før. Den er også blandt de første pc’er der bliver udstyret med Nvidias nye 28nm Kepler grafikprocessor, der tager over når den integrerede Intel HD 3000-grafik får får meget pres, for eksempel i spil og krævende 3D-sammenhænge, skiftningen mellem dem forgår for øvrigt automatisk og umærkbart for brugeren.

Grafikkortet hedder Nvidia GT 640M, har 1 GB DDR3 RAM, Nvidia påstar at man kan spille Battlefield 3 med højt detaljeniveau helt uproblematisk i skærmens opløsning på 1366 x 768 pixel. Anandtech har testet kortet, og bekræfter påstanden .

Maskinen er for øvrigt udstyret med strømbesparende Intel Core i5 eller i7-processor fra Intels Sandy Bridge-serie, 4 GB RAM, USB 3.0-porte og en 500 GB harddisk med integreret SSD-del. Den vil også kunne købes med en ren SSD. Batterilevetiden skulle være på indtil 8 timer, og maskinen skal kunne vække fra dvale på 1,5 sekunder. Denne bærbare ultrabook skulle være tilgængelig i starten af april. Prisen vil være fra 5.499 kroner.

Kilder: itavisen.no og Acer

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.